Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μένει στη Force India o Perez

Ελλάδα 14:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μένει στη Force India o Perez

FORMULA 1

Μένει στη Force India o Perez

FORMULA 1

Μετά τον Nico Hulkenberg, ήρθε η ώρα να επισημοποιηθεί η παραμονή στη Force India και του Sergio Perez. Ο 24χρονος Μεξικανός υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ινδική ομάδα, χωρίς όμως να ανακοινωθούν λεπτομέρειες αυτού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Όταν εντάχθηκα στο δυναμικό της Force India διαπίστωσα την δίψα για αποτελέσματα και την αποφασιστικότητα όλων στην ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Απολαμβάνω τους αγώνες και έχουμε ήδη πανηγυρίσει θετικά αποτελέσματα μαζί. Για μένα είναι σημαντικό να έχω σταθερότητα. Φέτος η ομάδα μου έδωσε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα στο μέλλον“, είπε ο οδηγός από τη Γκουανταλαχάρα.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της Force India, Δρ Vijay Mallya, δήλωσε: “Είμαι κατενθουσιασμένος που ο Checo θα συνεχίσει μαζί μας. Είναι πραγματικός μαχητής και φέτος έχει κάνει φανταστική δουλειά για λογαριασμό μας. Όλη η ομάδα είναι εντυπωσιασμένη από την ταχύτητά του αλλά και τη συμπεριφορά του εκτός πίστας. Έχει λαμπρό μέλλον στη Formula 1 και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να του παρέχουμε εξοπλισμό αντάξιο του ταλέντου του.  Ανυπομονούμε να πανηγυρίσουμε θετικά αποτελέσματα μαζί του τα επόμενα χρόνια και κυρίως για το πρώτο εντός έδρας Grand Prix για εκείνον, που θα διεξαχθεί στο Μεξικό, μπροστά σε τεράστιο και παθιασμένο κοινό“.

Advertisement
Advertisement

Ο Perez έχει φέτος ένα βάθρο (Μπαχρέιν) και έντεκα παρουσίες στους βαθμούς.