Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Με νέο σασί στην Κίνα ο Gutierrez

Ελλάδα 7:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με νέο σασί στην Κίνα ο Gutierrez

FORMULA 1

Με νέο σασί στην Κίνα ο Gutierrez

FORMULA 1

H ανώμαλη προσγείωση του Esteban Gutierrez στον 39ο γύρο του Grand Prix που έλαβε χώρα στο Μπαχρέιν την προηγούμενη Κυριακή, προκάλεσε όχι μόνο την εγκατάλειψη του αλλά και εκτενείς ζημιές στο μονοθέσιο της Sauber.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το ατύχημα προκλήθηκε από την απερίσκεπτη οδήγηση του οδηγού της Lotus, Pastor Maldonado, που τιμωρήθηκε μάλιστα με ποινή stop & go, με βαθμούς ποινής στην αγωνιστική του άδεια αλλά και πέντε θέσεις στο grid του επόμενου αγώνα.

Στην επίσημη προεπισκόπηση του Grand Prix Κίνας που διεξάγεται την Κυριακή του Πάσχα (20 Απριλίου), η ελβετική ομάδα γνωστοποίησε πως το μόνοκοκ είναι υπό επισκευή στη βάση της, στον Χίνβιλ. Έτσι ο 22χρονος Μεξικανός, θα χρησιμοποιήσει νέο σασί στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, η Sauber θα έχει στο συγκεκριμένο αγώνα διάφορες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις. «Με αυτές, ελπίζω να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα», σχολίασε ο Gutierrez που δεν έχει καταφέρει να βαθμολογηθεί στα πρώτα τρία GP του 2014. Όπως άλλωστε και ο πιο έμπειρος teammate του, Adrian Sutil.