Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Με επετειακά χρώματα στο Μονακό η McLaren (video)

Ελλάδα 5:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με επετειακά χρώματα στο Μονακό η McLaren (video)

FORMULA 1

Με επετειακά χρώματα στο Μονακό η McLaren (video)

FORMULA 1

Με ξεχωριστό livery θα αγωνιστεί στο επικείμενο Grand Prix του Μονακό η ομάδα της McLaren!

Οι MCL35M των Lando Norris και Daniel Ricciardo θα γυρίζουν στους δρόμους του Πριγκιπάτου βαμμένες σε ξεχωριστά χρώματα, που αποτίουν φόρο τιμής στην ένδοξη συνεργασία του παρελθόντος με τη Gulf.

Advertisement
Advertisement

Η αλλαγή ταυτότητας θα είναι προσωρινή, μόνο για τον πέμπτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, ενώ πέραν του μονοθεσίου, θα επεκταθεί στις στολές και τα κράνη των οδηγών, το γκαράζ της ομάδας.

«Νομίζω όλοι θα συμφωνήσουν πως θα έχουμε το πιο όμορφο μονοθέσιο στο grid», είπε μεταξύ άλλων ο Norris ενώ ο Ricciardo πρόσθεσε: «Το λατρεύω. Όχι βέβαια πως χρειαζόμουν κι άλλους λόγους για να ενθουσιαστώ ενόψει του Grand Prix του Μονακό».

Advertisement
Advertisement

Η συνεργασία της McLaren με τη Gulf Oil αναβίωσε πέρυσι, αν και περιορισμένη σε σχέση με το παρελθόν. Και η αλήθεια είναι πως οι παρελθοντολάγνοι ζητούσαν να συμβεί κάτι σαν αυτό που τελικά συνέβη ενόψει της μάχης στην Κυανή Ακτή.

Θυμίζουμε πως οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν τη δεκαετία του ’60, με τα χρώματα της εταιρείας πετρελαιοειδών να «ντύνουν» τα δημιουργήματα του Bruce McLaren στην F1 αλλά και στο πρωτάθλημα sportscar Can-Am. Μία συνεργασία που συνεχίστηκε τη δεκαετία του ’90 και τους αγώνες Αντοχής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Οι πλουσιότεροι των πλουσίων στον γαλαξία της F1!
F1: Τέλος η Τουρκία, αλλαγές στο καλεντάρι!
F1: Πήραν προβάδισμα Hamilton και Mercedes