Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πρώτη επίσκεψη του Kimi στο Μαρανέλο

Ελλάδα 11:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτη επίσκεψη του Kimi στο Μαρανέλο

FORMULA 1

Πρώτη επίσκεψη του Kimi στο Μαρανέλο

FORMULA 1

Ο Kimi Raikkonen πραγματοποιεί το 2014 τη μεγάλη επιστροφή στη Ferrari και έχοντας πάρει ζεστά το ρόλο, έχει αρχίσει από τώρα τις επισκέψεις στο εργοστάσιο! Ο Φινλανδός συναντήθηκε με τη τεχνική ομάδα, ανάμεσα τους και τον νέο του μηχανικό αγώνα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το όνομα αυτού είναι Antonio Spagnolo. Στρατολογήθηκε από τη Ferrari πριν από 8 χρόνια, έχοντας πριν εργαστεί στη Minardi. Πέρυσι ήταν στην τεχνική ομάδα που ασχολούνταν με τη πλευρά του γκαράζ που ανήκε στον Fernando Alonso.

Επιλογή που επιβεβαιώνει τα έως τώρα σενάρια που απέκλεισαν τη μετακίνηση στη Ferrari του επί σειρά ετών δεξιού χεριού του Kimi, Marc Slade, καθώς κι ότι ο μηχανικός αγώνα του Felipe Massa, Rob Smedley, ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες (σ.σ. Williams).

Advertisement
Advertisement

Στη προηγούμενη θητεία του στο Μαρανέλο, ο Raikkonen ξεκίνησε το 2007 με μηχανικό αγώνα τον Chris Dyer ενώ τη διετία 2008-2009 είχε στο πλευρό του τον Andrea Stella, που όμως εκτελεί πια χρέη μηχανικού αγώνα του Alonso.

Φυσικά στη συνάντηση ήταν ο επικεφαλής της ομάδας, Stefano Domenicali, ενώ δεν διευκρινίζεται από πλευράς Ferrari ποιοι εκ των Luca Marmorini, Pat Fry, James Allison και Νικόλα Τομπάζη ήταν επίσης παρόντες.

Ο Φινλανδός συνάντησε παλιούς φίλους, ξεκίνησε τη προσπάθεια εγκλιματισμού στο γνώριμο περιβάλλον και ενημερώθηκε για την εξέλιξη του μονοθεσίου που θα οδηγεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς.

Advertisement

Καθώς ακόμα αναρρώνει από την επέμβαση που έκανε στη πλάτη, o Raikkonen δεν μιμήθηκε τον νέο του teammate, Alonso, που έχει ήδη πάρει μία γεύση από το μονοθέσιο του 2014 στον προσομοιωτή. Θα οδηγήσει όμως το πραγματικό μονοθέσιο, στο πρώτο χειμερινό τεστ, στις 28-31 Ιανουαρίου στην πίστα της Χερέθ στη Νότια Ισπανία.

Advertisement