Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Alonso πήρε γεύση από το 2014!

Ελλάδα 18:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Alonso πήρε γεύση από το 2014!

FORMULA 1

Ο Alonso πήρε γεύση από το 2014!

FORMULA 1

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari βρέθηκε στο Μαρανέλο όπου είχε την ευκαιρία να δουλέψει στον προσομοιωτή και να πάρει μια πρώτη γεύση από τις διαδικασίες που θα ακολουθεί το 2014 οδηγώντας το νέο μονοθέσιο της Scuderia.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο Alonso δούλεψε αρκετές ώρες και πριν φύγει από το εργοστάσιο της Ferrari δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από την εκτέλεση του προγράμματος στον προσομοιωτή. Ήταν ωραίο που οδήγησα ξανά έστω και εικονικά. Εξετάσαμε πολλές ιδέες με τους μηχανικούς καθότι είμαστε τώρα στην αρχή της διαδικασίας εκμάθησης. Προοδεύουμε και αυτό είναι ευχάριστο».

Στο τέλος της ημέρας ο Alonso έφυγε από το Μαρανέλο με ελικόπτερο για να βρεθεί σε λίγη ώρα στα στούντιο της Rai Uno στη Ρώμη. Εκεί μαζί με τον πρόεδρο της εταιρείας Luca di Montezemolo συμμετείχαν σε μια βραδιά για φιλανθρωπικό σκοπό όπου μαζεύτηκαν χρήματα για την Telethon.  Πρόκειται για μια φιλανθρωπική οργάνωση στην οποία είναι πρόεδρος ο Montezemolo και σκοπός της είναι η επιστημονική έρευνα πάνω σε σπάνιες γενετικές ανωμαλίες.

Advertisement
Advertisement

Χθες στο Μαρανέλο ήταν  μέρα γιορτής για όλους τους εργαζόμενους της αγωνιστικής ομάδας. Βρέθηκαν όλοι μαζί στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι όπου αντάλλαξαν ευχές με τους οδηγούς και όλα τα στελέχη της ομάδας. Παράλληλα, ήταν και η τελευταία μέρα του Felipe Massa στο Μαρανέλο ως οδηγός της Ιταλικής ομάδας.

Ξέρεις τι απαγόρεψε πρόσφατα στον Alonso ο Montezemolo; Η απάντηση εδώ!