Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Είναι στην εντατική ξανά ο Lauda

Ελλάδα 17:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι στην εντατική ξανά ο Lauda

FORMULA 1

Είναι στην εντατική ξανά ο Lauda

FORMULA 1

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει η έλευση του νέου έτους βρήκε τον Niki Lauda ξανά στο νοσοκομείο AKH της Βιέννης, καθώς ο θρύλος της Formula 1 προσβλήθηκε από γρίπη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Έτσι, δεδομένης της ευαισθησίας του οργανισμού του μετά τη μεταμόσχευση πνευμόνων στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο στο οποίο πέρασε δύο μήνες προτού πάρει εξιτήριο.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική μονάδα, χωρίς όμως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία. Αντίθετα η κίνηση αυτή έγινε από τους ιατρούς για προληπτικούς λόγους καθώς το ανοσοποιητικό του σύστημα ακόμα δεν έχει επιστρέψει στα επιθυμητά επίπεδα.

Advertisement
Advertisement

Το OE24 φιλοξενεί και δηλώσεις της εκπροσώπου του νοσοκομείου AKH της αυστριακής πρωτεύουσας, Karin Fehringer: «Υπήρχε κρούσμα γρίπης στην οικογένεια, κρίθηκε λοιπόν σκόπιμο να βρεθεί κοντά μας και στην μονάδα εντατικής θεραπείας ώστε να σιγουρευτούμε πως δεν θα υπάρξει κάποιο απρόοπτο».

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο 69χρονος μη-εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ομάδας Formula 1 της Mercedes, αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.