Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Είναι υπερεκτιμημένος ο Sebastian Vettel;

Ελλάδα 10:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι υπερεκτιμημένος ο Sebastian Vettel;

FORMULA 1

Είναι υπερεκτιμημένος ο Sebastian Vettel;

FORMULA 1

Όποτε ο Eddie Irvine δίνει συνέντευξη δίνει αρκετή τροφή για σχολιασμό και η πιο πρόσφατη συνέντευξή του, στο βρετανικό BBC Sport, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η άποψη του 53χρονου, νικητή τεσσάρων Grand Prix της Formula 1, για τον κάτοχο τεσσάρων παγκόσμιων τίτλων στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Sebastian Vettel.

Ο Ιρλανδός είπε: «Νομίζω πως ο Vettel είναι καλός αν βρίσκεται μπροστά και δεν χρειάζεται να δώσει μάχη με κάποιον. Όταν μάχεται, επικεντρώνεται τόσο πολύ στον αντίπαλό του που είναι αναπόφευκτο να καταλήξει στο να συγκρουστεί μαζί του. Αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα. Θεωρώ πως ο Vettel είναι ένας καλός οδηγός, όχι όμως τόσο ώστε να αξίζει τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως είναι άκρως υπέρ-εκτιμημένος, είναι ένα πόνι που ξέρει μόνο ένα τρικ, την ώρα που ο Lewis Hamilton έχει πιο πολύπλευρό ταλέντο».

Βάσει αριθμών, το 2018 ο Hamilton «προσπέρασε» τον Vettel αφού κατέκτησε το πέμπτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Advertisement
Advertisement

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ervine παρουσιάστηκε καυστικός έναντι του Γερμανού οδηγού της Ferrari. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.