Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η νέα Toro Rosso πέρασε τα crash tests

Ελλάδα 15:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα Toro Rosso πέρασε τα crash tests

FORMULA 1

Η νέα Toro Rosso πέρασε τα crash tests

FORMULA 1

H Scuderia Toro Rosso ετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1, με το νέο της μονοθέσιο, την STR14, να περνάει με επιτυχία τις υποχρεωτικές δοκιμές πρόσκρουσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τα υποχρεωτικά crash test της FIA περιελάμβαναν 5 δοκιμές δυναμικής σύγκρουσης, 13 τεστ στατικού φορτίου και τρία rollover test. Έτσι η ιταλική ομάδα μπορεί να προχωρήσει χωρίς προβλήματα το πρόγραμμά της σε ότι αφορά στη δημιουργία του νέου μονοθεσίου.

Η Scuderia Toro Rosso ανακοίνωσε τα επιτυχημένα τεστ μέσω social media:

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία των επίσημων αποκαλυπτηρίων αν και τα τελευταία χρόνια η ομάδα από τη Φαένζα συνηθίζει απλά να… τραβάει το σεντόνι που το καλύπτει, λίγο πριν αυτό πατήσει γκάζι στο πλαίσιο των πρώτων δοκιμών του 2019.

Advertisement

Το πρώτο χειμερινό τεστ της νέας σεζόν, θα διεξαχθεί στην πίστα του Μονμελό στη Βαρκελώνη και αρχίζει στις 18 Φεβρουαρίου. Η STR14 θα παίρνει ώθηση από υβριδικές μηχανές της Honda.

Όσο για το οδηγικό δίδυμο, θα είναι εντελώς διαφορικό φέτος αφού ο Pierre Gasly πήρε «προαγωγή» στη Red Bull Racing ενώ η συνεργασία με τον Brendon Hartley δεν ανανεώθηκε. Αντί αυτών, επέστρεψε για τρίτη φορά (!) ο Daniil Kvyat, που θα έχει στο πλευρό του τον Alex Albon.

Advertisement