Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η McLaren ανακοίνωσε ημερομηνία αποκαλυπτηρίων (video)

Ελλάδα 23:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η McLaren ανακοίνωσε ημερομηνία αποκαλυπτηρίων (video)

FORMULA 1

Η McLaren ανακοίνωσε ημερομηνία αποκαλυπτηρίων (video)

FORMULA 1

Μετά την Alfa Romeo Racing, η McLaren έγινε η δεύτερη ομάδα του μαγικού κόσμου της Formula 1 που αποκάλυψε την ημέρα που θα μας συστήσει το νέο της μονοθέσιο!

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη της MCL35M όπως είναι το κωδικό όνομά της, θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα από εκείνη του ιταλικού μονοθεσίου – στις 15 Φεβρουαρίου. Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, η βρετανική ομάδα θα μας συστήσει το νέο της «όπλο» μέσω διαδικτυακής εκδήλωσης που θα προβληθεί με αρωγό το Sky Sports F1.

Εκεί θα δούμε τα νέα χρώματα της ιστορικής ομάδας αλλά και το ελαφρώς ανανεωμένο μονοθέσιο, αφού παρά τη σταθερότητα των κανονισμών, η ενσωμάτωση της υβριδικής μηχανής της Mercedes (αντί της Renault) φέρνει κάποιες τροποποιήσεις.

«Παρότι κάθε άλλη ομάδα θα χρησιμοποιήσει εν πολλοίς μία εξελιγμένη εκδοχή του μονοθεσίου της περυσινής σεζόν, η δική μας μετάβαση στη χρήση υβριδικών μηχανών της Mercedes σημαίνει πως δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο. Στην πραγματικότητα εμείς δημιουργήσαμε ένα νέο μονοθέσιο», είπε ο διευθυντής παραγωγής της McLaren, Piers Thynne.

Advertisement

Θα είναι όμως και η πρώτη φορά που θα δούμε μαζί το ανανεωμένο οδηγικό δίδυμο, αφού ο Carlos Sainz αποτελεί παρελθόν και στη θέση του βρίσκεται ο Daniel Ricciardo. Στο έτερο κόκπιτ θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Lando Norris.

Θυμίζουμε πως η McLaren είχε μία επιτυχημένη σεζόν το 2020, συνεχίζοντας την αλλαγή ρότας και τη διαρκή άνοδό της στη βαθμολογία κατασκευαστών, καθώς έκλεισε τη χρονιά τρίτη – πράγμα που είχε να συμβεί από το 2012!

Advertisement

Οι έως τώρα γνωστοποιημένες ημερομηνίες παρουσιάσεων:
15 Φεβρουαρίου, McLaren, MCL35M
22 Φεβρουαρίου, Alfa Romeo C41

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Αλλαγές στο καλεντάρι της F1, μέσα η Ίμολα

Θετικός στον Covid-19 o Lando Norris

Καταιγιστικές αλλαγές στην Alpine F1 Team