Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η ημερομηνία αποκαλυπτηρίων της νέας Renault

Ελλάδα 11:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ημερομηνία αποκαλυπτηρίων της νέας Renault

FORMULA 1

Η ημερομηνία αποκαλυπτηρίων της νέας Renault

FORMULA 1

Μετά τις Scuderia Ferrari και Racing Point που έχουν ήδη ανακοινώσει τις ημερομηνίες αποκαλυπτηρίων των νέων τους μονοθεσίων, η Renault F1 έγινε η τρίτη ομάδα της Formula 1 που μοιράστηκε την ημέρα της πρεμιέρας του νέου της «όπλου».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η παρουσίαση του μονοθεσίου με το οποίο η γαλλική ομάδα θα λάβει μέρος στο παγκόσμιος πρωτάθλημα Formula 1 του 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου, στην έδρα της, στο Ένστοουν της Αγγλίας.

Παρόντες θα είναι φυσικά οι Daniel Ricciardo και Nico Hulkenberg που θα αποτελούν τη νέα σεζόν το οδηγικό δίδυμο, σε μία χρονιά που στόχος είναι να γεφυρωθεί η διαφορά από το Top3.

Advertisement
Advertisement

Η Renault βρίσκεται στη μέση του εξαετούς πλάνου της απ’ όταν ανέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο από τη Genii Capital και έχει σημειώσει σταθερή πρόοδο, κατακτώντας κατά σειρά την ένατη, την έκτη και φέτος την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

2019-car-launch-date640

Ταξιδέψαμε στην έδρα της Renault F1 και μπήκαμε στα άδυτα του Ένστοουν, μιλώντας με ανθρώπους κλειδιά στην προσπάθεια ανάκαμψης. Ένας από αυτούς είναι ο νυν υπεύθυνος λειτουργιών της γαλλικής ομάδας, Rob White, αποκλειστική συνέντευξη του οποίου μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Advertisement

Όλα όσα είδαμε, ρωτήσαμε, μάθαμε, θα τα διαβάσετε στο επόμενο τεύχος του περιοδικού CAR!

Όσο για τις υπόλοιπες παρουσιάσεις, η Racing Point θα παρουσιάσει τη νέα ταυτότητα της ομάδας αλλά και το νέο μονοθέσιο στις 13 Φεβρουαρίου, με τη Ferrari να παίρνει τη σκυτάλη στις 15.

Advertisement

Θυμίζουμε πως στις 18 Φεβρουαρίου αρχίζουν οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, με το πρώτο τετραήμερο τεστ που θα λάβει χώρα στην πίστα της Βαρκελώνης.