Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η F1 δεν θα «πηδήξει» την ουρά εμβολιασμού

Ελλάδα 12:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η F1 δεν θα «πηδήξει» την ουρά εμβολιασμού

FORMULA 1

Η F1 δεν θα «πηδήξει» την ουρά εμβολιασμού

FORMULA 1

Μπορεί ο μαγικός κόσμος της Formula 1 να αντιπροσωπεύει την απόλυτη ελίτ σε κάθε τομέα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι εμπλεκόμενοι στο σπορ θα έχουν διαφορετική αντιμετώπιση σε ότι αφορά στην παγκόσμια πανδημία του Covid-19.

Advertisement
Advertisement

Οι εξαιρέσεις σε ότι έχει να κάνει με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς είναι το… μέγιστο όφελος, ένα αναγκαίο καλό για να μπορεί να «τρέξει» το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ωστόσο η ευνοϊκή μεταχείριση φτάνει ως εκεί, όπως επιβεβαιώνει ο νέος CEO της Formula 1, Stefano Domenicali.

«Οι ευάλωτες ομάδες αποτελούν και πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα. Δεν σκοπεύουμε να πηδήξουμε τις ουρές σε ότι έχει να κάνει με τους εμβολιασμούς. Πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και τις ανάγκες πιο ευάλωτων ανθρώπων», είπε ο 55χρονος Ιταλός με τις δηλώσεις του να φιλοξενούνται στο grandprix247.com.

Όλα αυτά ενώ η Formula 1 έχει ανακοινώσει καλεντάρι 23 αγώνων, που αποτελεί αριθμό ρεκόρ, ενώ περιλαμβάνει επισκέψεις στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία. Κοινώς, η απροβλημάτιστη διεξαγωγή όλου του προγράμματος θα αποτελέσει δύσκολη άσκηση.

Advertisement
Advertisement

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021 θα ξεκινήσει από το Μπαχρέιν στις 28 Μαρτίου, ενώ το μοναδικό χειμερινό τεστ εξέλιξης θα διεξαχθεί στις 12-14 του μήνα, πάλι στην πίστα του Σακχίρ.

70th-anniversary-race-a1000x600

Διαβάστε επίσης:
Όταν ο Michael Schumacher είπε ψέματα στον Eddie Jordan…

Advertisement

H Renault προσπαθεί να «προσηλυτίσει» τη Williams

Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο ο Hamilton!

Advertisement