Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Hulkenberg στη Lotus;

Ελλάδα 23:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Hulkenberg στη Lotus;

FORMULA 1

Ο Hulkenberg στη Lotus;

FORMULA 1

Όλα δείχνουν πως ο 26χρονος Γερμανός θα αγωνίζεται του χρόνου με τα χρώματα της Βρετανικής ομάδας. Το Σαββατοκύριακο στο Άμπου Ντάμπι ήταν καθοριστικό για τη Lotus.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Οι άνθρωποι της ομάδας από τη μια είδαν το Ράικονεν με τον οποίο συμφώνησαν στο τρόπο καταβολής των χρημάτων που του χρωστάνε να εγκαταλείπει μετά από σύγκρουση στον πρώτο γύρο και να φεύγει από την πίστα από την άλλη όμως έκλεισαν μια σημαντική συμφωνία.

Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης: «Απλήρωτος και 22ος ο Κίμι; Το πάρκαρε και έφυγε». Ο Ράικονεν ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί κανονικά σε ΗΠΑ και Βραζιλία αλλά σίγουρα προκάλεσε αίσθηση το γεγονός ότι έφυγε πριν τη λήξη του αγώνα από την πίστα.

Advertisement
Advertisement

Την ίδια στιγμή χτες βράδυ στο Yas Hotel γραφόταν το δελτίο Τύπου της Quantum Motorsports, το επενδυτικό fund ανακοίνωσε την εξαγορά που εξασφαλίζει οικονομικά το μέλλον της Lotus. Η Quantum αγόρασε το 35% της ομάδας αλλά και το δικαίωμα να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών αν θελήσει το Genii Capital να αποχωρήσει.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Έρικ Μπουλιέ αποκάλυψε πως επιθυμία των νέων επενδυτών είναι η συνεργασία με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ για το 2014. Ο Γερμανός πιλότος που το τελευταίο διάστημα έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του θα πάρει τη θέση του Ράικονεν που πάει στη Ferrari. Ο Χούλκενμπεργκ χαίρει τις προσωπικής εκτίμησης του επικεφαλής της Quantum Motorsports, Μανσού Ιτάζ.

Ο 26χρονος Γερμανός που είχε δώσει προθεσμία στη Lotus μέχρι το τέλος του Οκτώβρη για να ξεκαθαρίσει το θέμα δήλωσε χτες στη Yas Marina ότι δεν τον πειράζει να περιμένει μερικές μέρες ακόμη.