Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το νέο ρολόι του Hamilton

Ελλάδα 1:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο ρολόι του Hamilton

FORMULA 1

Το νέο ρολόι του Hamilton

FORMULA 1

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes F1, βρέθηκε στη Γενεύη καλεσμένος του χορηγού της ομάδας IWC στο λανσάρισμα της νέας συλλογής Aquatimer.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Για το λανσάρισμα της νέας συλλογής Aquatimer, η IWC Schaffhausen κάλεσε περίπου 800 ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο στο Διεθνές Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας (SIHH) στη Γενεύη, για ένα πολύ ιδιαίτερο βράδυ. Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας μετέφερε τους φίλους της Μάρκας, μεταξύ των οποίων οι Kevin Spacey, Marc Forster, Ewan McGregor, Luís Figo, Fabian Cancellara, Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Karolina Kurkova και Adriana Lima, σε ένα μοναδικό περιβάλλον, που προσομοίωνε τον κόσμο πάνω και κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού. Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν μια παράσταση, ειδικά σχεδιασμένη για την IWC, από το Cirque du Soleil, του οποίου οι καλλιτέχνες εξέτασαν τα μυστήρια του χρόνου,  με μουσικά ιντερλούδια από  τον πρώην τραγουδιστή των Supertramp,  Roger Hodgson.

Όλα αυτά για τη νέα σειρά ρολογιών Aquatimer Chronograph που κοσμούν εκδόσεις όπως οι: «Galapagos Islands», «Expedition Charles Darwin» και «50 Years Science for Galapagos». Η IWC αφιερώνει τρία μοναδικά ρολόγια στο Ίδρυμα Charles Darwin και ενισχύει οικονομικά το αδιάκοπο έργο τους, διαθέτοντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις στη φιλανθρωπική οργάνωση και τον Ερευνητικό Σταθμό.

Advertisement
Advertisement

Ο Lewis Hamilton που αφήνει μαλλί (!) στις 28/1 θα ξεκινήσει τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στη Χερέθ για λογαριασμό της Mercedes φάνηκε ν’ απολαμβάνει τη βραδιά ενώ έφυγε φορώντας ένα ολοκαίνουργιο ρολόι της σειράς Aquatimer.