Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: O Rosberg μεγάλωσε αλλιώς, είναι χορτάτος!

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hamilton: O Rosberg μεγάλωσε αλλιώς, είναι χορτάτος!

FORMULA 1

Hamilton: O Rosberg μεγάλωσε αλλιώς, είναι χορτάτος!

FORMULA 1

Ο Βρετανός πρωταθλητής του 2008 πιστεύει πως ο τρόπος ανατροφής του teammate του παίζει σημαντικό ρόλο όταν τα πράγματα φτάνουν στο απόλυτο όριο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο Hamilton υπαινίσσεται πως η ανατροφή του Nico Rosberg γιού του παγκόσμιου πρωταθλητή, Keke Rosberg έχει ως αποτέλεσμα ο Γερμανός να είναι πιο καλομαθημένος και να μην προσπαθεί οριακά.

Μιλώντας σχετικά στον επίσημο δικτυακό τόπο της F1, ο Hamilton τόνισε: «Εγώ προέρχομαι από ένα ασήμαντο μέρος στο Στίβενεϊτζ και ζούσα σ’ έναν καναπέ στο διαμέρισμα του πατέρα μου. Ο Nico μεγάλωσε στο Μονακό με ιδιωτικά αεροπλάνα, ξενοδοχεία, σκάφη και όλα τα συμπαρομαρτούντα οπότε η δίψα που έχει για επιτυχία είναι διαφορετικής φύσεως. Προσωπικά θέλω να είμαι ο πιο διψασμένος για επιτυχία από τους 22 πιλότους που θα εκκινήσουν τον αγώνα της Κυριακής. Αν πιστέψω πως ο Nico το θέλει περισσότερο από μένα τότε θα πάω σπίτι μου. Για να κατακτήσεις τον παγκόσμιο τίτλο πρέπει να το θέλεις περισσότερο απ’ όλους».

Advertisement
Advertisement

Οι Hamilton και Rosberg έχουν χτίσει τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόμενοι στην ίδια ομάδα και σε υποδεέστερες κατηγορίες ακόμη και στα καρτ μια σχέση αλληλοεκτίμησης. Λογικά όμως αυτή θα επηρεαστεί καθότι η φετινή χρονιά όπως όλα δείχνουν θα είναι μια χρονιά όπου οι δυο τους θα μονομαχήσουν για τον παγκόσμιο τίτλο.

Ο Hamilton το δέχεται αυτό: «Σ’ ένα τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο είναι αδύνατον να είσαι ο καλύτερος φίλος του άλλου. Πρέπει όμως να παραμένει ο σεβασμός. Έχουμε ζήσει πολλά μαζί όλα αυτά τα χρόνια…».

Ο αγώνας που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον θα μεταδοθεί απευθείας όσον αφορά στην ελεύθερη τηλεόραση από τον Alpha στις 13:50. Ο αγώνας θα μεταδοθεί επίσης και από τον ΟΤΕ.