Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: Δεν θέλω μάχες με τον Rosberg

Ελλάδα 18:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hamilton: Δεν θέλω μάχες με τον Rosberg

FORMULA 1

Hamilton: Δεν θέλω μάχες με τον Rosberg

FORMULA 1

Ο 29χρονος Βρετανός πιλότος, νικητής στους τρεις τελευταίους αγώνες σε Μαλαισία, Μπαχρέιν και Κίνα δε θέλει να βρεθεί ξανά ρόδα – ρόδα με τον teammate του Nico Rosberg.

Advertisement
Advertisement

TOY ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο Hamilton στο Μπαχρέιν έδωσε σκληρή μάχη που ενθουσίασε τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο με το Rosberg για τη νίκη. Σε Μαλαισία και Κίνα τα κατάφερε χωρίς πίεση.

Ο Hamilton αναφερόμενος στην μεταξύ τους μάχη για τον τίτλου τόνισε: « Ο Nico θα είναι πολύ γρήγορος σε κάθε αγώνα από δω και πέρα. Ήμουν αποφασισμένος να σιγουρέψω ότι δε θα βρεθεί σε απόσταση βολής στην Κίνα όπως βρέθηκε στο Μπαχρέιν. Θα συνεχίσω να δουλεύω και να διατηρήσω αυτή την προσέγγιση που αποδίδει για μένα. Ακόμη βρίσκεται μπροστά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Στον αθλητισμό η ψυχολογία παίζει κυρίαρχο ρόλο. Τα καλά αποτελέσματα είναι θετικά για μένα και δεν ξέρω τι επίδραση έχουν στους άλλους. Έχουμε ακόμη τόσους πολλούς αγώνες δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα γίνει. Η Ferrari έκανε ένα μεγάλο βήμα στην Κίνα, δεν έχουν τον ίδιο ρυθμό μ’ εμάς αλλά το να φτάσουν από τη 10η θέση στο Μπαχρέιν στο βάθρο είναι εντυπωσιακό. Η Renault θα βελτιώσει τη μονάδα ισχύος της οπότε και εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε στάσιμοι πρέπει να βελτιωθούμε, είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε».

Advertisement
Advertisement

Ο Rosberg παραμένει επικεφαλής της βαθμολογίας των οδηγών με 79 βαθμούς, έναντι 75 του Χάμιλτον.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της ομάδας Toto Wolff τόνισε: «Στόχος μας είναι να αυξήσουμε το πλεονέκτημα που έχουμε από τους αντιπάλους μας καθώς όπως ήδη φαίνεται η προσπάθεια τους να μειώσουν τη διαφορά είναι συνεχής».

Advertisement

Αναφερόμενος στο θέμα των εντολών ο Wolff ξεκαθάρισε: «Στο Μπαχρέιν είχαμε την πολυτέλεια της μάχης. Δε θα είναι πάντα έτσι, όσο μειώνονται οι διαφορές τόσο θα πρέπει να προσέχουμε τους αντιπάλους μας. Ο πρώτος κανόνας είναι ότι δεν έχουμε ως πρώτο αντίπαλο τον έτερο πιλότο της ομάδας αλλά τον ανταγωνισμό. Αν οι αντίπαλοι είναι κοντά εμείς δεν μπορούμε ν’ αναλωνόμαστε σε εσωτερικές μάχες».

Η Mercedes έχει κάνει 3 απανωτά 1-2 στους τελευταίους 3 αγώνες όμως στην Ισπανία, αναμένεται οι Ferrari, Red Bull να παρουσιάσουν σημαντικές βελτιώσεις στα μονοθέσια τους. Κανείς από τους πιλότους της Mercedes δεν έχει κερδίσει στο Ισπανικό GP.