Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H Red Bull δεν είναι επιλογή για Alonso

Ελλάδα 23:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Red Bull δεν είναι επιλογή για Alonso

FORMULA 1

H Red Bull δεν είναι επιλογή για Alonso

FORMULA 1

Ενώ σιγά-σιγά μπαίνουμε στην περιβόητη περίοδο της silly-season όπου ακούμε κάθε πιθανό σενάριο για την επόμενη σεζόν του μαγικού κόσμου της Formula 1, υπάρχει ένα οδηγός που πρωταγωνιστεί σε κάθε λογής σενάρια! Ο λόγος φυσικά για τον Fernando Alonso!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το αγωνιστικό του μέλλον καθώς το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη McLaren ολοκληρώνεται στο φινάλε του 2017. Όντας προφανώς κουρασμένος από την πολύπονη συνεργασία με τη Honda που τον καταδικάζει για τρίτη σερί σεζόν σε ρόλο κομπάρσου, εύλογα ζυγίζει κάθε διαθέσιμη επιλογή.

Αυτές δεν είναι πολλές όμως, ειδικά δεδομένου πως ο 35χρονος θα φύγει μόνο για να αναζητήσει κάτι ακόμα καλύτερο, για να έχει ξανά την ευκαιρία να διεκδικήσει νίκες και τίτλους.

Advertisement
Advertisement

«Θα δούμε τι θα γίνει. Θα σας έλεγα ψέματα αν έλεγα πως αυτή τη στιγμή έχω ξεκάθαρο πλάνο. Θα μπορούσα να πάω σε μία άλλη ομάδα, δεν ξέρω αν αυτή θα είναι η Mercedes ή κάποια άλλη. Αν η Renault θα αρχίσει να κυριαρχεί. Ίσως αν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο μία ομάδα μου τηλεφωνήσει, κάτι θα μπορεί να συμβεί», είπε ο Alonso στη Planeta Calleja.

alonso-russia17-a640

Υπάρχουν λοιπόν επιλογές. Η Ferrari θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως δεν είναι μία από αυτές ενώ ο οδηγός από το Οβιέδο απέκλεισε άλλη μία εκ των ‘μεγάλων’ ομάδων.

Advertisement

«Νομίζω πως μόνο η Red Bull έχει κλειστές πόρτες, γιατί έχει νεαρούς σε ηλικία οδηγούς με μακροχρόνια συμβόλαια», τόνισε ο Alonso αναφερόμενος στην αυστριακή ομάδα που εκτός από το δίδυμο των Max Verstappen και Daniel Ricciardo, θα θέλει να προβιβάσει τον Carlos Sainz από την Scuderia Toro Rosso σε περίπτωση που φύγει ένας εκ των οδηγών της.

Πιθανότερο λοιπόν σενάριο, αν ο Alonso φύγει τελικά από τη McLaren, είναι να επιστρέψει στη Renault F1 για τρίτη θητεία. Ελπίζοντας σε επιτυχίες ανάλογες της πρώτης.

Advertisement

alonso-russia17-b640