Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H Mercedes δεν λέει όχι στη Red Bull

Ελλάδα 6:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes δεν λέει όχι στη Red Bull

FORMULA 1

H Mercedes δεν λέει όχι στη Red Bull

FORMULA 1

Φωτιά στο σενάριο εισόδου της Aston Martin στη Formula 1 που θα συνοδευτεί με παροχή μονάδων ισχύος της Mercedes στη Red Bull Racing, έβαλε με δηλώσεις του ο Toto Wolff.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ενώ πριν το Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας ο μη-εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Mercedes AMG Petronas, Niki Lauda, υποβάθμιζε το σενάριο, μετά τον αγώνα του Σίλβερστοουν ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής μάρκας, Toto Wolff, άφηνε ανοιχτή την πόρτα!

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ (διαβάστε αναλυτικά εδώ) η Aston Martin ενδέχεται να αντικαταστήσει την Infiniti ως title sponsor των «ταύρων» που θα πάρουν πρόωρο διαζύγιο με τη Renault, περνώντας στο στρατόπεδο της Mercedes σε ότι αφορά στις μονάδες ισχύος. Συμμαχία που θα έρθει με βάσει την κατοχή του 5% των μετοχών της Aston Martin από τους Γερμανούς.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας στο βρετανικό Autosport, o Wolff είπε: «Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Τι θα γίνει αν η Renault αποφασίσει τελικά να εξαγοράσει μία άλλη ομάδα; Θα συνεχίσει να παρέχει μονάδες ισχύος στην Toro Rosso και τη Red Bull; Αν όχι, ποιες είναι οι λύσεις; Ποιος θα συνεργαστεί μαζί τους ώστε να παραμείνουν στο σπορ; Τι σημαίνει αυτό για εμάς. Μέχρι τώρα ήταν ο εχθρός. Ίσως αυτό το ρόλο να τον έχει πλέον κάποιος άλλος. Σημαίνει αυτό πως έχουμε αλλαγή ισορροπιών στον πολιτικό στίβο της F1; Αφήνω την πόρτα ανοιχτή…».

Αινιγματικός στις δηλώσεις του ο Wolff, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα...

Αινιγματικός στις δηλώσεις του ο Wolff, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα…

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως ο CEO της Aston Martin, Andy Palmer, που φέρεται να επιδιώκει τα παραπάνω, ήταν παρών στο Σίλβερστοουν.