Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H κόρη του Schumacher συγκινεί!

Ελλάδα 8:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H κόρη του Schumacher συγκινεί!

FORMULA 1

H κόρη του Schumacher συγκινεί!

FORMULA 1

Τα μηνύματα με αφορμή τα πεντηκοστά γενέθλια του Michael Schumacher ήταν αμέτρητα. Από αντιπάλους, συναθλητές, φίλους, αγνώστους απ’ όλο τον κόσμο. Όμως κάποια από αυτά, έχουν ιδιαίτερη σημασία. Όπως για παράδειγμα εκείνο της κόρης του, Gina-Maria.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η 21χρονη σήμερα Γερμανίδα, ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μία φωτογραφία του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή από το ξεκίνημα της καριέρας του στη Formula 1.

Σε αυτό έγραφε: «Ευτυχισμένα Γενέθλια στον καλύτερο μπαμπά».

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν ήδη σχεδόν 14.000 likes στο μήνυμά της και πολλοί έσπευσαν να αφήσουν ένα σχόλιο συμπαράστασης προς την οικογένεια ή αγάπης προς τον άτυχο Michael.


View this post on Instagram

Happy Birthday ? ❤️✨ to the best dad ?

A post shared by Gina Schumacher Offical (@gina_schumacher) on

Όσο για τη Gina-Maria, σε αντίθεση με τον αδερφό της Mick που ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά, είναι πρωταθλητής στην Ευρωπαϊκή Formula 3 και το 2019 θα τρέχει στη Formula 2, εκείνη παρότι είναι αθλήτρια, επέλεξε άλλο μονοπάτι.

Advertisement

Αντί για την ιπποδύναμη, τους… ίππους. Παρότι έκανε καρτ για ένα χρόνο, την «κέρδισε» η ιππασία και μάλιστα είναι πολύ καλή. Τον Αύγουστο του 2017 πήρε χρυσό μετάλλιο στα FEI World Reining Championships.

Advertisement