Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H Honda είπε «όχι» στον Alonso

Ελλάδα 5:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Honda είπε «όχι» στον Alonso

FORMULA 1

H Honda είπε «όχι» στον Alonso

FORMULA 1

Όσο καιρό αναμενόταν η επισημοποίηση της επιστροφής του Fernando Alonso στη McLaren, «ακουγόταν» πολύ έντονα η φήμη πως θα βλέπαμε φέτος τον Ισπανό στον θρυλικό 24ωρο αγώνα του Μαν. Πλέον γνωρίζουμε γιατί δεν θα συμβεί αυτό…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό AMuS, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 βρισκόταν σε συζητήσεις με την Porsche, για λογαριασμό της οποίας οδηγεί πλέον ο καλός φίλος του Alonso και πρώην… αντίπαλός του στη Formula 1, Mark Webber.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ κάνει λόγο και για συμφωνία των δύο πλευρών. Ωστόσο, ο Ισπανός δεν θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι της  919 Hybrid και υπεύθυνη για αυτό είναι η Honda. Η Ιαπωνική εταιρεία που αποτελεί το νέο προμηθευτή μονάδων ισχύος στη McLaren και που είναι κοινό μυστικό πως έκανε τα πάντα για να δεχθεί ο Ron Dennis την επιστροφή του… Ασώτου, άσκησε βέτο σχετικά.

Advertisement
Advertisement

Πράγμα που δεν συνέβη στην περίπτωση του Nico Hulkenberg, που δεν έχει ανάλογους περιορισμούς από τη Force India και θα τρέξει για λογαριασμό της Porsche φέτος, παράλληλα με τα καθήκοντά του για την ινδική ομάδα στη Formula 1.

Συζητήσεις είχε και ο Adrian Sutil που αποδεσμεύτηκε από τη Sauber αλλά όπως όλα δείχνουν, αυτές δεν είχαν αίσιο τέλος.