Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H Ferrari ξάφνιασε τον Vettel

Ελλάδα 11:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Ferrari ξάφνιασε τον Vettel

FORMULA 1

H Ferrari ξάφνιασε τον Vettel

FORMULA 1

Μπορεί όταν υπέγραφε για λογαριασμό της Ferrari γυρνώντας την πλάτη στη Red Bull, η ιταλική ομάδα να ήταν μόλις η τέταρτη δύναμη στη Formula 1, όμως οι εξελίξεις έχουν δικαιώσει τον Sebastian Vettel για την επιλογή του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο Γερμανός οδηγός κέρδισε τον δεύτερο μόλις αγώνα του με τα χρώματα της Scuderia, στη Μαλαισία, ενώ στους πρώτους επτά αγώνες της σεζόν, μετρά άλλες 4 παρουσίες στο βάθρο. Εύλογα λοιπόν, το πρόσημο είναι αναπάντεχα θετικό…

«Από τη στιγμή που άρχισα να γνωρίζω πως δουλεύει η ομάδα, εξεπλάγην ευχάριστα όταν είδα τις προοπτικές της, τη δυναμική των μελών αλλά και το πάθος που υπάρχει για την εταιρεία. Όλα αυτά ενώ ή αλήθεια είναι πως ήταν δύσκολο να ξέρω τι να περιμένω. Το ξεκίνημά μας φέτος ήταν σπουδαίο και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και μέχρι στιγμής, τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα απ’ ότι περίμεναν όλοι», είπε ο Vettel στο βρετανικό Autosport.

Advertisement
Advertisement

vettel-canada15-laughs640

Μάλιστα, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν πτοείται από την έως τώρα ανωτερότητα της Mercedes και στοχεύει σε περισσότερες νίκες στη συνέχεια της σεζόν.

«Έχουμε λόγους να ονειρευόμαστε. Ξέρουμε σε ποιο επίπεδο θέλουμε να βρεθούμε και έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Όμως τα δίνουμε όλα. Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε τη Ferrari στην κορυφή και δουλεύουμε πολύ σκληρά για να τον πετύχουμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν αλλά θέλουμε κι άλλες νίκες», τόνισε ο Vettel.