Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H Ferrari στηρίζει τον Raikkonen

Ελλάδα 12:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ferrari στηρίζει τον Raikkonen

FORMULA 1

H Ferrari στηρίζει τον Raikkonen

FORMULA 1

Ο Φινλανδός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής απογοητεύει φέτος με τις εμφανίσεις του, καθώς μετά από 10 αγώνες με την ομάδα που πήρε τον τίτλο του το 2007 έχει μαζέψει μόλις 19 βαθμούς.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα για τον Φινλανδό ήρθε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία εκεί τερμάτισε 7ος επίδοση που επανέλαβε στην Ισπανία. Από τότε μέχρι σήμερα σε 5 αγώνες ο Raikkonen έχει πάρει μόλις 2 βαθμούς σε Καναδά και Αυστρία.

Παρά τις φωνές και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ακόμη και για άμεση απόλυσή του στη Ferrari συνεχίζουν να τον πιστεύουν και να τον στηρίζουν.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας σχετικά ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Marco Mattiacci τόνισε: «Ο Kimi είναι ο οδηγός που χρειαζόμαστε, πρέπει να μαζεύουμε περισσότερους βαθμούς αλλά είναι ο οδηγός που χρειαζόμαστε. Το ξέρει και ο ίδιος ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα. Είναι επαγγελματίας οδηγός, πρωταθλητής με τη Ferrari, έχει το κίνητρο και ξέρει που πρέπει να βελτιωθεί. Βλέπει το Fernando μπροστά, βλέπει ότι είναι δύσκολο, πρόκειται για δύσκολη στιγμή αλλά είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σ’ αυτό. Απολαμβάνει την πλήρη στήριξη και υπάρχει πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του από την πλευρά της Ferrari».

Φέτος ο Alonso έχει πάρει 97 βαθμούς έναντι 19 του Raikkonen μετά από 10 αγώνες. Ο Iceman δεν έχει τερματίσει μπροστά από τον Alonso φέτος ενώ μόνο σε δυο περιπτώσεις μπόρεσε να καταταγεί πιο ψηλά στις δοκιμές.