Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H αρχή του τέλους για τον Brendon Hartley

Ελλάδα 15:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H αρχή του τέλους για τον Brendon Hartley

FORMULA 1

H αρχή του τέλους για τον Brendon Hartley

FORMULA 1

Το 2019 δεν θα βρει τον Brendon Hartley στον μαγικό κόσμο της Formula 1, αφού η παρθενική σεζόν πλήρους εμπλοκής του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με τη Scuderia Toro Rosso, δεν θα έχει συνέχεια.

Advertisement
Advertisement

Ο Νεοζηλανδός που στα τέλη του 2017 στρατολογήθηκε από τη Scuderia Toro Rosso παρότι είχε χρόνια τεθεί εκτός του προγράμματος Formula 1 της Red Bull, είχε μία επεισοδιακή σεζόν. Με πολλές ατυχίες αλλά όπως αποκαλύπτει και ο ίδιος, πολύ… «πόλεμο».

Έχουν ακουστεί πολλά για όσα συνέβησαν πέρυσι στην ιταλική ομάδα κι όπως δηλώνει ο Hartley, η διαδικασία απομάκρυνσής του είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς – συγκεκριμένα το Grand Prix του Μονακό!

«Μία ώρα μετά τον αγώνα, με κάλεσαν σε συνάντηση. Μερικά λεπτά μετά από αυτή, ήξερα πως δεν ήμουν οδηγός F1. Δεν ειπώθηκαν πολλά σε εκείνη τη συνάντηση, ήταν όμως σαφές από τότε πως είχε ξεκινήσει το πλάνο αντικατάστασής μου», είπε ο 29χρονος στο βρετανικό Autosport.

Advertisement
Advertisement

Τελικά κράτησε τη θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά ως εκεί. Το 2019 η Toro Rosso θα αγωνίζεται με δίδυμο τον Daniil Kvyat που επιστρέφει για τρίτη φορά (!) και τον Alex Albon.

Μέσα στη σεζόν ο Hartley μας έδωσε μία αποκλειστική και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μπορείτε να τη διαβάσετε πατώντας εδώ.