Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Γκολ για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Ελλάδα 5:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γκολ για φιλανθρωπικούς σκοπούς

FORMULA 1

Γκολ για φιλανθρωπικούς σκοπούς

FORMULA 1

Το «All Stars» ποδοσφαιρικό ραντεβού έλαβε και φέτος χώρα στο στάδιο Luis II του Μονακό, με τη συμμετοχή πολλών σημαντικών προσωπικοτήτων. Όχι μόνο από τον κόσμο της Formula 1 αλλά γενικότερα των αγώνων και του αθλητισμού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Nazionale Piloti φορούσε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Fernando Alonso, ηγετική πάντα φυσιογνωμία μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Συμπαίκτες του, ο πρώην teammate και νυν αντίπαλος ως οδηγός της Williams, Felipe Massa, o Sergio Perez της Force India, o Jules Bianchi της Marussia αλλά και o Ρώσος Daniil Kvyat της Scuderia Toro Rosso.

Advertisement
Advertisement

Μαζί τους οι πρώην οδηγοί της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Riccardo Patrese, Emanuele Pirro, Giancarlo Fisichella (WEC), Vitaly Petrov (DTM), ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari Massimo Rivola αλλά και οδηγοί από μικρότερες κατηγορίες όπως οι Maro Engel (V8 Supercars), Christian Montanari, Luca Filippi, Stefano Coletti, Johnny Cecotto (GP2), Arthur Pic (GP2) κ.α.

Στην All Star ομάδα που είχε για πολλοστή φορά ως αρχηγό της τον Πρίγκιπα Αλβέρτο, συμμετείχε ο σπουδαίος τενίστας Novak Djokovic, οι πρωταθλητές των δύο τροχών Max Biaggi και Loris Capirossi κ.α. Για την ιστορία, η ομάδα των πιλότων επικράτησε με σκορ 3-2, χάρη σε τέρματα των Maro Engel και Daniil Kvyat.

Advertisement

Όπως σε όλα τα παιχνίδια της Nazionale Piloti, υπήρξαν αρκετές εκδηλώσεις στήριξης στο πρόσωπο του φυσικού αρχηγού αυτής της ομάδας, του Michael Schumacher. Το μήνυμα «KeepFightingMichael» κοσμούσε τις εμφανίσεις των παικτών αλλά και τα καπέλα με τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο ενώ στις διαφημιστικές πινακίδες του σταδίου της AS Monaco FC εμφανίστηκε το μήνυμα: «Michael, μας λείπεις! Ανυπομονούμε να σε δούμε πάλι σε αυτό το γήπεδο του χρόνου».

Advertisement