Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Γιατί δεν είναι στη Renault F1 o Prost;

Ελλάδα 1:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί δεν είναι στη Renault F1 o Prost;

FORMULA 1

Γιατί δεν είναι στη Renault F1 o Prost;

FORMULA 1

Τις τελευταίες εβδομάδες είχαν ενταθεί τα σενάρια που ήθελαν τον Alain Prost να έχει ειδικό ρόλο στη Renault Sport F1 Team αλλά τελικά, το όνομά του δεν υπήρχε στη λίστα του διοικητικού team που ανακοινώθηκε στο περιθώριο της παρουσίασης ενόψει της νέας σεζόν.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Μία νέα σεζόν όπου η γαλλική εταιρεία επιστρέφει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ως εργοστασιακή συμμετοχή και που πολλοί ήθελαν τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή να έχει ρόλο ανάλογο εκείνου που έχει στη Mercedes AMG Petronas o Niki Lauda.

Όμως ο «Κύριος Καθηγητής» είχε άλλες προτεραιότητες, τις οποίες εξήγησε στο motorsport.com: «Είναι πλέον ξεκάθαρο πως αποφάσισα να μην εμπλακώ καθόλου στη Formula 1. Δεν θα είχε νόημα για μένα καθώς έχω φορτωμένο πρόγραμμα στη Formula E, ένα θεσμό που απολαμβάνω και στον οποίο πιστεύω. Και η παρουσία μου εκεί είναι σημαντική και για τη Renault (σ.σ. στην e.dams-Renault) γιατί θέλουν να έχουν μακροχρόνια συμμετοχή στο σπορ. Είμαι λοιπόν πλήρως ικανοποιημένος με το ρόλο που έχω εκεί αλλά και του πρεσβευτή της μάρκας γενικότερα».

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, ο Prost άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο σχολιασμό των Grand Prix της Formula 1 για λογαριασμό του Channel 4 στη Μεγάλη Βρετανία. Ήδη άλλωστε έχει ανάλογο ρόλο στο γαλλικό Canal +. Άρα σίγουρα θα είναι παρών στα paddock.