Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Γεμάτο F1 το «Dangerous» του David Guetta

Ελλάδα 15:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γεμάτο F1 το «Dangerous» του David Guetta

FORMULA 1

Γεμάτο F1 το «Dangerous» του David Guetta

FORMULA 1

Πριν από μερικές ημέρες σας δείξαμε το teaser του νέου video clip του David Guetta με τίτλο «Dangerous». Τώρα έχουμε για εσάς ολόκληρο το video clip, επτά λεπτά γεμάτα Formula 1 και εντυπωσιακές παρουσίες!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο διάσημος DJ και παραγωγός υποδύεται έναν οδηγό της Formula 1 (σ.σ. φοράει την αγωνιστική στολή του Romain Grosjean) που έχει ανοίξει βεντέτα με έναν εκ των αντιπάλων του. Το ρόλο αυτού υποδύεται ο Βρετανός ηθοποιός James Purefoy, πρωταγωνιστής στην ταινία «Solomon Kane», «Ironclad» και «Resident Evil».

Advertisement
Advertisement

Το σκηνοθετημένο από τον Jonas Åkerlund video clip παρουσιάζει την κόντρα των δύο, που κορυφώνεται στον τελευταίο αγώνα της σεζόν που διεξάγεται στην πίστα της Χερέθ, στην Ισπανία. Ενώ νωρίτερα έχουν παρελάσει πλάνα από θρύλους του παρελθόντος αλλά και στιγμές από το αγωνιστικό σήμερα όπως το βάθρο του παρθενικού αγώνα της Formula E (δείτε περισσότερα πατώντας εδώ), η μεγάλη κόντρα των Guetta-Purefoy επισκιάζεται από τις εντυπωσιακές παρουσίες που υπενθυμίζουν πόσο άρρηκτα συνδεμένη ήταν ανέκαθεν η γοητεία του ασθενούς φύλλου, με το πάθος των αγώνων.

Παρών φυσικά και ο ήχος των V8 κινητήρων που μας λείπει φέτος, που προέρχεται από τη Lotus E20 (σ.σ. με τα φετινά λογότυπα) την οποία οδηγεί ο Guetta. Βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοί του Γάλλου οδηγούν μονοθέσια άλλων κατηγοριών, αποτελεί μία μικρή λεπτομέρεια που δύσκολα θα γίνει αντιληπτή ανάμεσα στην στρατιά από μοντέλα!

Advertisement

Στα αξιοσημείωτα, η παρουσία του Romain Grosjean στο βάθρο, να κάνει παιχνίδια… σαμπάνιας με τον 47χρονο μουσικό αστέρα.

Advertisement

To «Dangerous» στο οποίο συνεργάστηκε ο Sam Martin, συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «Listen» που κυκλοφόρησε στις 24 Οκτωβρίου και είναι το έκτο στη δισκογραφία του David Guetta. Ίσως θυμάστε πως προ διετίας, η Lotus είχε ξανά «σύσφιξη σχέσεων» με τη μουσική βιομηχανία, μέσω συνεργασίας με τους Daft Punk.

Αρκετά όμως με την εισαγωγή, απολαύστε το video clip που ακολουθεί…