Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φοβούνται εμφύλιο στη Mercedes

Ελλάδα 11:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φοβούνται εμφύλιο στη Mercedes

FORMULA 1

Φοβούνται εμφύλιο στη Mercedes

FORMULA 1

Προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο είναι στο στρατόπεδο της Mercedes. Παρά την καλή σχέση ανάμεσα στους Nico Rosberg και Lewis Hamilton, ο Toto Wolff κάνει ότι μπορεί για να προβλέψει κάθε δύσκολη κατάσταση στην πορεία της σεζόν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF!)

Όπως είπε ο ισχυρός άνδρας της Mercedes AMG, μιλώντας στο ESPN, ήδη συζητούν με τους οδηγούς τους πιθανά σενάρια ώστε να αμβλύνουν όποια κόντρα προκύψει όσο η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου θα προχωράει.

Συζητάμε εκτενώς τέτοια θέματα, πιθανά σενάρια και καταστάσεις. Ως Mercedes, για εμάς πρώτα έρχεται η ομάδα. Βέβαια όλοι ξέρουμε πως αυτό το δόγμα, σύντομα δεν θα έχει νόημα, θα είναι ακαδημαϊκό. Οι οδηγοί μας είναι πολύ ανταγωνιστικοί και σύντομα θα βρεθούμε μπροστά σε καταστάσεις τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστούμε. Από το ξεκίνημα της συνεργασίας τους υπήρχαν εσωτερικές μάχες αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά, είναι πως οι οδηγοί μας γνωρίζουν ο ένας τον άλλο πολύ καιρό και έχουν πολύ καλή σχέση. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ανταγωνιστικοί και πως δεν θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο να αποκτήσουν πλεονέκτημα. Εμείς λοιπόν, προσπαθούμε εξ αρχής να διαχειριστούμε το θέμα”, είπε ο Wolff.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο περυσινό παράδειγμα του GP Μαλαισίας όπου υπήρξαν team orders που καθόρισαν τις τελικές θέσεις που τερμάτισαν οι Hamilton/Rosberg: “Βρεθήκαμε σε μία κατάσταση που δεν διαχειριστήκαμε με τον τρόπο που θα έπρεπε, γιατί είχαμε ξαφνιαστεί από το πόσο ανταγωνιστικοί ήμασταν“.