Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φεύγει από τη Williams o Symonds

Ελλάδα 12:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φεύγει από τη Williams o Symonds

FORMULA 1

Φεύγει από τη Williams o Symonds

FORMULA 1

Ένα-ένα τα κομμάτια του διαφαινόμενου παζλ που αφορά τη σεζόν του 2017 για τη Williams F1 μπαίνουν στη θέση τους. Μετά το… ανεπίσημο «ναι» από πλευράς Felipe Massa που θα αναβάλει την αποχώρησή του από το σπορ (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), ήρθε η επίσημη αποχώρηση του Pat Symonds από τη βρετανική ομάδα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Ο 63χρονος είχε μέχρι σήμερα το ρόλο του επικεφαλής τεχνικού υπεύθυνου στην ομάδα του Sir Frank αλλά τις τελευταίες εβδομάδες ακουγόταν έντονα πως θα αποχωρήσει, έστω και σταδιακά, όχι μόνο από την ιστορική ομάδα αλλά και από το σπορ.

Το γεγονός πως αυτό θα γίνει άμεσα, στο τέλος δηλαδή του μήνα, μαρτυρά πως είναι σε καλό δρόμο η προσπάθεια της Williams να εντάξει στο δυναμικό της τον αντίστοιχο τεχνικό υπεύθυνο στη Mercedes, τον Paddy Lowe. Μία ακόμα κίνηση που αποτελεί μέρος του ντόμινο που θα φέρει τον Valtteri Bottas στα ασημί βέλη, στο ρόλο του αντικαταστάτη του Nico Rosberg.

Advertisement
Advertisement

«Ο Pat αποτέλεσε σημαντικό γρανάζι της ομάδας μας αυτά τα τρία χρόνια. Η πρόσληψή του αποτέλεσε το εφαλτήριο της ανοικοδόμησης της ομάδας, βάσει της οποίας σήμερα είναι πιο ισχυρή», είπε μεταξύ άλλων η Claire Williams.

GP-USA16-williams-garage-a640