Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Εκδήλωση για τον Schumacher ετοιμάζει η Ferrari

Ελλάδα 8:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εκδήλωση για τον Schumacher ετοιμάζει η Ferrari

FORMULA 1

Εκδήλωση για τον Schumacher ετοιμάζει η Ferrari

FORMULA 1

Αύριο Παρασκευή 3 Ιανουαρίου ο Michael Schumacher έχει τα γενέθλιά του. Η Ferrari ετοιμάζει ένα ειδικό event που θα πραγματοποιηθεί έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ως ένδειξη συμπαράστασης στον άτυχο Γερμανό.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, αναφέρει: «Αυτές τις δύσκολες ημέρες και με αφορμή τα γενέθλιά του, τα Club υποστηρικτών της Scuderia Ferrari θέλουν να δείξουν τη συμπαράσταση τους στον Michael Schumacher, οργανώνοντας μία σιωπηρή και γεμάτη σεβασμό εκδήλωση, όπου όλοι θα φορούν κόκκινα, έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ».

Δεν αναφέρει όμως περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα η ώρα που θα ξεκινήσει αυτή η σιωπηρή πράξη υποστήριξης.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά ενώ η ημέρα που ο Schumacher θα κλείσει τα 45 του, θα είναι η έκτη ημέρα μάχης για να κρατηθεί στη ζωή. Μετά από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι το πρωί της Κυριακής, βρίσκεται σε καταστολή ενώ έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις με στόχο την αφαίρεση αιματωμάτων που προκαλούσαν αυξημένη πίεση στον εγκέφαλό του.

Η κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher παραμένει κρίσιμη, έχει όμως σταθεροποιηθεί. Ενημέρωση λεπτό προς λεπτό από το NewsAuto για όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ αλλά και τις εκδηλώσεις συμπαράστασης απ’ όλο τον κόσμο, πατώντας ΕΔΩ.