Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 Virtual GP Ισπανίας: Ο Russell επικράτησε του Leclerc (vid)

Ελλάδα 16:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F1 Virtual GP Ισπανίας: Ο Russell επικράτησε του Leclerc (vid)

FORMULA 1

F1 Virtual GP Ισπανίας: Ο Russell επικράτησε του Leclerc (vid)

FORMULA 1

O George Russell της Williams πανηγύρισε τη νίκη στο εικονικό Grand Prix που έγινε στην πίστα της Βαρκελώνης.

Advertisement
Advertisement

Ήταν ένας αγώνας με ανατροπές και ποινές, που έφεραν αλλαγές ισορροπιών ακόμα και στο φινάλε. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο ταλαντούχος Βρετανός είχε την pole position αλλά έκανε πολύ κακή εκκίνηση, πέφτοντας πέμπτος. Τα ηνία ανέλαβε ο Esteban Gutierrez της Mercedes αλλά δεν έμεινε για πολύ εκεί.

Μόλις στο δεύτερο γύρο ο Charles Lerclerc τοποθέτησε εαυτόν στην κορυφή και παρότι η στρατηγική δύο pit stop έφερε προσωρινά τον Alex Albon μπροστά του, ο οδηγός της Ferrari επέστρεψε στην πρώτη θέση. Εν τω μεταξύ ο Russell είχε ανακάμψει και οι δυο τους ξεκίνησαν μία συναρπαστική μονομαχία.

Advertisement

Ο Βρετανός πήρε ποινή 3 δευτερολέπτων επειδή δεν σεβάστηκε τα όρια της πίστας αλλά αυτό δεν διέκοψε τη μεταξύ τους μονομαχία. Μάλιστα κατάφερε να περάσει τον Μονεγάσκο και να πάρει και μία ανάσα.

Όταν και ο οδηγός της Ferrari πήρε με τη σειρά του αντίστοιχη ποινή, τελείωσαν όλα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Russell στα virtual Grand Prix. Ο Gutierrez συμπλήρωσε το βάθρο, με τον Albon να μένει τέταρτος.

Από τους «guest» οδηγούς που προέρχονται από άλλα σπορ, πιο ψηλά κατετάγη ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Tribaut Courtois, που ήταν δωδέκατος, με τον Sergio Aguero της Μάντσεστερ Σίτι να είναι δέκατος-τέταρτος στο ντεμπούτο του!

Αναλυτικά η κατάταξη:

Διαβάστε ακόμα:
F1 Virtual GP: Ο Albon νίκησε τον Leclerc (vids)

Σαρώνει ο Leclerc στα Virtual GPs της F1 (vids)

H F1 αντικαθιστά τα αναβληθέντα GP με… Virtual αγώνες