Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Άλλες εποχές, άλλα ρεκόρ

Ελλάδα 1:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άλλες εποχές, άλλα ρεκόρ

FORMULA 1

Άλλες εποχές, άλλα ρεκόρ

FORMULA 1

Με τη νίκη στο Ιντερλάγκος ο Σεμπάστιαν Φέτελ πέτυχε ένα ακόμα ρεκόρ αφού ήταν η ένατη συνεχόμενη! Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό μέσα σε μία σεζόν, εννέα σερί είχε και ο Αλμπέρτο Ασκάρι αλλά απλωμένες στη διετία 1952-53. Όμως ο Γερμανός, υποβάθμισε το επίτευγμα του…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Δεν θέλω να συγκρίνω το ρεκόρ που πετύχαμε σήμερα σε σχέση με εκείνο του Αλμπέρτο Ασκάρι. Δεν θα ήταν δίκαιο καθώς τότε ήταν διαφορετικές εποχές. Τα μονοθέσια είχαν πολύ περισσότερες μηχανικές βλάβες, οι ομάδες δεν ήταν τόσο επαγγελματικές, ήταν λοιπόν διαφορετικού επιπέδου ρεκόρ», σχολίασε ο 26χρονος μετά το τέλος του Grand Prix Βραζιλίας όπου σάρωσε, μετατρέποντας τη pole position σε μία άνετη νίκη.

Ο Γερμανός αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας του: «Όλοι μας στην ομάδα, αγαπάμε τη δουλειά μας και να δίνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στην επιτυχία. Η Red Bull Racing έχει σπουδαίο αγωνιστικό πνεύμα και είναι υπό αυτή την έννοια, είναι κρίμα που ολοκληρώνεται η σεζόν. Είμαι σίγουρος πως όλοι περιμένουν πως και πως το χειμερινό διάλειμμα για να φορτίσουν μπαταρίες και να προετοιμαστούν ενόψει της επόμενης χρονιάς».

Advertisement
Advertisement