Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Τι θα γίνει με το υπόλοιπο καλεντάρι του 2020;

Ελλάδα 19:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Τι θα γίνει με το υπόλοιπο καλεντάρι του 2020;

FORMULA 1

F1: Τι θα γίνει με το υπόλοιπο καλεντάρι του 2020;

FORMULA 1

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Formula 1 αφού η Liberty Media ανακοίνωσε την επίσημη «εκκίνηση» της σεζόν του 2020, με τον προγραμματισμό οκτώ αγώνων!

Advertisement
Advertisement

Όλοι είναι επί ευρωπαϊκού εδάφους, με εφαλτήριο το Grand Prix Αυστρίας στις 5 Ιουλίου και τελευταίο προγραμματισμένο Grand Prix, αυτό της Ιταλίας στις 6 Σεπτεμβρίου (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ). Τι γίνεται όμως με το ταξίδι στις υπόλοιπες ηπείρους;

Την απάντηση προσπάθησε να δώσει ο CEO της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο γεννημένος στην Ιρλανίδα Chase Carey, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα Formula1.com.

Advertisement
Advertisement

«Βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά. Εξακολουθούμε να μην έχουμε ξεκάθαρο τοπίο σε ευρύτερο χρονικό ορίζοντα. Είμαστε σε διαρκή συνεργασία με τους promoters των αγώνων, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν πρόκειται λοιπόν να ορίζουμε από τώρα deadline στην ημερομηνία κατά την οποία θα επισημοποιηθεί το υπόλοιπο καλεντάρι. Λόγω της ρευστότητας της κατάστασης, αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα και δεν πιστεύω πως είναι και ρεαλιστικό. Ο στόχος μας είναι πριν το τέλος Ιουνίου, αν όχι να ανακοινώσουμε το υπόλοιπο καλεντάρι, τουλάχιστον να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για το πως μπορεί αυτό να διαμορφωθεί. Έχουμε κάποιες επιλογές αν κάποια πράγματα δεν πάνε βάσει πλάνου και είμαστε προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο κάποιοι αγώνες που είναι στο καλεντάρι, να μη μπορούν να διεξαχθούν. Έχουμε όμως εναλλακτικές. Θέλουμε να βεβαιωθούμε πως θα τα κάνουμε όλα σωστά, με την ασφάλεια όλων να παραμένει η προτεραιότητά μας», τόνισε ο 66χρονος.

Επόμενο… ραντεβού λοιπόν, προς το τέλος του Ιουνίου.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Grand Prix στη Μόντσα έως και το 2025!

Επίσημο: Εκκίνηση στις 5 Ιουλίου για τη Formula 1!

Advertisement

Πωλητήριο στην ιστορική ομάδα της Williams!