Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: O Camara στη McLaren!

Ελλάδα 4:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: O Camara στη McLaren!

FORMULA 1

F1: O Camara στη McLaren!

FORMULA 1

Μετά από χρόνια η McLaren εντάσσει και πάλι έναν Βραζιλιάνο στο δυναμικό της καθώς ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Sergio Sette Camara!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο 20χρονος που φέτος τρέχει στη Formula 2 ως teammate του Lando Norris (που ως γνωστόν το 2019 κάνει ντεμπούτο στη Formula 1 ως επίσημος οδηγός της ιστορικής ομάδας – διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ) στην Carlin, αναμένεται να καλύψει και τις σημερινές υποχρεώσεις του Βρετανού.

Έτσι ο Camara που είναι επίσημο μέλος του junior προγράμματος της McLaren, αναλαμβάνει χρέη επίσημου δοκιμαστή και οδηγού εξέλιξης, με το δεύτερο ρόλο να περιλαμβάνει εκτενές πρόγραμμα δουλειάς στον προσομοιωτή του Ουόκινγκ.

Advertisement
Advertisement

«Το να γίνω οδηγός της Formula 1 αποτελεί το μεγάλο μου όνειρο και ευχαριστώ τη McLaren για αυτή την ευκαιρία. Στόχος μου είναι να ενσωματωθώ στην ομάδα το ταχύτερο δυνατό, να ακούω, να μαθαίνω και να προσπαθήσω να βοηθήσω στην εξέλιξη του μονοθεσίου, ενώ ταυτόχρονα θα βελτιώνομαι κι εγώ ως οδηγός», είπε ο Βραζιλιάνος.

sergio-sette-camara-eurof3-hocken16-b640

Πρέπει να σημειωθεί πως έχει ήδη εμπειρία από Formula 1, καθώς είχε κάνει δοκιμές με τη Scuderia Toro Rosso STR11 το 2016 στην πίστα του Σίλβερστοουν. Ωστόσο στο τέλος εκείνης της χρονιάς, τέθηκε εκτός του προγράμματος εξέλιξης οδηγών της αυστριακής εταιρείας.