Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H McLaren δίνει την ευκαιρία στον Norris!

Ελλάδα 4:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H McLaren δίνει την ευκαιρία στον Norris!

FORMULA 1

H McLaren δίνει την ευκαιρία στον Norris!

FORMULA 1

Ο Lando Norris θα κάνει το 2019 το ντεμπούτο του στον μαγικό κόσμο της Formula 1! Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Stoffel Vandoorne στο τέλος της σεζόν (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), η McLaren ανακοίνωσε πως επέλεξε τον 18χρονο για διάδοχό του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O Βρετανός ανήκει στο πρόγραμμα νέων οδηγών της ιστορικής ομάδας από το 2017, έχει αρκετές διακρίσεις σε μικρότερες κατηγορίες όπως τον περυσινό τίτλο στην Ευρωπαϊκή Formula 3 ενώ φέτος διεκδικεί την κορυφή στη Formula 2!

Μέχρι πρότινος η βρετανική ομάδα φερόταν να φοβάται να προβιβάσει πρόωρα τον γεννημένο στο Μπρίστολ οδηγό, όμως οι εμφανίσεις του στις ελεύθερες δοκιμές του βελγικού και του ιταλικού Grand Prix έπεισαν τα αφεντικά να του δώσουν τη θέση!

Advertisement
Advertisement

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Παρότι είμαι καιρό τώρα μέλος της ομάδας, αυτή είναι μία ξεχωριστή στιγμή για μένα», είπε μεταξύ άλλων ο Norris.

norris-monza18-fp1-a640

Όσο για τον Zak Brown, CEO της McLaren, εξήγησε τους λόγους της επιλογής του νεαρού: «Πιστεύουμε ότι έχει φοβερό ταλέντο και προοπτική. Ακριβώς γι’ αυτό τον έχουμε εντάξει στην οικογένεια της Mclaren. Αποτελεί κομμάτι της προσπάθειας αναδόμησης της ομάδας μας και έχει αποκτήσει δεσμούς με όλους σε αυτή».

Advertisement

Ο Norris θα έχει ως teammate τη νέα σεζόν τον Carlos Sainz Jr.