Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Έβρεξε ποινές στο Χόκενχαϊμ

Ελλάδα 22:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F1: Έβρεξε ποινές στο Χόκενχαϊμ

FORMULA 1

F1: Έβρεξε ποινές στο Χόκενχαϊμ

FORMULA 1

Αρκετές αλλαγές έχει το grid του Grand Prix Γερμανίας, δωδέκατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 – κι αυτό λόγω ποινών που έχουν λάβει τρεις οδηγοί!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο Nico Hulkenberg μπορεί να σημείωσε τον έβδομο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές, ωστόσο παραχωρεί μία θέση στον Valtteri Bottas (Williams) γιατί στην ομάδα του τη Force India, έκαναν το λάθος να χρησιμοποιήσουν στο Q1 σετ ελαστικών της Pirelli που θεωρητικά έπρεπε να μη χρησιμοποιηθεί ξανά μετά το πέρας των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής.

Ποινή τριών θέσεων έλαβε ο Carlos Sainz, διότι στο Q2 καθυστέρησε προσεγγίζοντας τη στροφή τον Felipe Massa (Williams). Ο Ισπανός δέχθηκε ποινή 3 θέσεων, παρότι αναγνωρίστηκε πως προσπάθησε να κάνει στην άκρη. Είχε όμως ήδη επηρεάσει σημαντικά τον γύρο του συναδέλφου του. Έτσι ο οδηγός της Scuderia Toro Rosso θα εκκινήσει 15ος ενώ πήρε και δύο πόντους ποινής στη αγωνιστική λισάνς του.

Advertisement
Advertisement

Στο… ποινολόγιο μπήκε και ο Romain Grosjean, αυτός επειδή μετά τα ελεύθερα δοκιμαστικά άλλαξε κιβώτιο ταχυτήτων στο μονοθέσιο της Haas F1. Έτσι ο Γάλλος θα εκκινήσει εικοστός.

Αναλυτικά το grid:

hockenheim16-Provisional-grid640tall