Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Έτοιμοι για αποζημιώσεις στο Σίλβερστον

Ελλάδα 15:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F1: Έτοιμοι για αποζημιώσεις στο Σίλβερστον

FORMULA 1

F1: Έτοιμοι για αποζημιώσεις στο Σίλβερστον

FORMULA 1

Μπορεί η ελπίδα όλων είναι η πανδημία να περάσει και στις 7 Ιουνίου να ξεκινήσει η σεζόν της Formula 1 από το Μπακού, ωστόσο αυτό είναι πλέον το αισιόδοξο σενάριο.

Advertisement
Advertisement

Με τη κατάσταση ανεξέλεγκτη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα δούμε τα μονοθέσια στην πίστα. Σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και το βρετανικό Grand Prix, που είναι προγραμματισμένο για τις 19 Ιουλίου στο Σίλβερστον, μπορεί να επηρεαστεί.

Ως αποτέλεσμα, οι υπεύθυνοι του βρετανικού αγώνα και της πίστας του Νορθάμπτονσιρ, εξετάζουν ήδη το σενάριο μη-διεξαγωγής του Grand Prix, με ότι αυτό θα συνεπάγεται για όσους έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια.

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα είναι η κατάσταση όταν έρθει το καλοκαίρι. Όμως μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως όλοι στο Σίλβερστον κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε οι αγώνες της Formula 1 και του MotoGP να λάβουν χώρα στις προγραμματισμένες ημερομηνίες, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αντίστοιχα. Αν όμως χρειαστεί να ακυρωθούν, όλοι όσοι έχουν πληρώσει εισιτήριο θα έχουν την επιλογή πλήρους επιστροφής χρημάτων», είπε ο Stuart Pringle, διευθυντής της πίστας του Σίλβερστον στη Daily Mail.

Advertisement
Advertisement

Το 2019 το Grand Prix στην Αγγλία αποδείχθηκε το πιο επιτυχημένο από πλευράς προσέλευσης θεατών αφού το αγωνιστικό τριήμερο βρέθηκαν στην πίστα 351.000 θεατές!

Διαβάστε ακόμα:
Οι ομάδες δεν θα έχουν λόγο στο νέο καλεντάρι της F1
Ματαιώθηκε, δεν αναβλήθηκε το Grand Prix του Μονακό!
Έντονη φημολογία για Wolff και Aston Martin