Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Δείτε έναν on board γύρο στο Las Vegas! (+video)

Ελλάδα 19:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Δείτε έναν on board γύρο στο Las Vegas! (+video)

FORMULA 1

F1: Δείτε έναν on board γύρο στο Las Vegas! (+video)

FORMULA 1

Το παρθενικό Grand Prix του Las Vegas θα είναι αναμφίβολα το σημαντικότερο event του φετινού πρωταθλήματος. Και τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση της πίστας.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να μας χωρίζουν μήνες ακόμη από την στιγμή που τα μονοθέσια της F1 θα πατήσουν για πρώτη φορά στην πίστα του Las Vegas. Ωστόσο, χάρη στο βιντεοπαιχνίδι F1 23 μπορούμε να δούμε για πρώτη φορά το πώς θα είναι ένας γύρος στην νέα πίστα.

Το F1 23 της Codemasters πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου. Η εταιρία, όμως, έχει ήδη δημοσιοποιήσει σύντομα videos με αποσπάσματα από το gameplay. Σε ένα από αυτά βλέπουμε και τμήμα ενός αγώνα ο οποίος διεξάγεται στην πίστα του Vegas η οποία, φυσικά, συμπεριλαμβάνεται στο παιχνίδι.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video παραπάνω, η πίστα αποτελείται από μεγάλες ευθείες στις οποίες αναπτύσσονται αρκετά υψηλές ταχύτητες. Υπό αυτήν την έννοια θυμίζει αρκετά την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας αν και η γενικότερη ατμόσφαιρα πλησιάζει περισσότερο στην πίστα της Σιγκαπούρης. Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του grid πάνω στην τελευταία στροφή κάτι που θυμίζει τα παλιά Σπα-Φρανκοσαν και Σίλβερστοουν.

Για όσους ανησυχούν για την πιστότητα αυτής της αναπαράστασης, να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και λίγα χρόνια οι πίστες του πρωταθλήματος σκανάρονται με laser από τους παραγωγούς του παιχνιδιού. Έτσι, ο παίκτης μπορεί να αισθανθεί όλες τις λεπτομέρειες του οδοστρώματος. Ακόμη και την παραμικρή ανωμαλία!

Advertisement

Όλα δείχνουν ότι η πίστα του Vegas θα μας χαρίσει έναν εξαιρετικό πρώτο αγώνα. Μέχρι τότε, όμως, μπορείτε να πάρετε εσείς το τιμόνι του αγαπημένου σας οδηγού στα χέρια σας με το F1 23!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στο Las Vegas τα πιο ακριβά εισιτήρια στην ιστορία της F1!
F1: Το Las Vegas θέλει αγώνα για πάντα!
F1: Το δεύτερο πείραμα της χρονιάς