Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Περιμένοντας τον Maldonado…

Ελλάδα 6:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Περιμένοντας τον Maldonado…

FORMULA 1

Περιμένοντας τον Maldonado…

FORMULA 1

Η τελική απόφαση του Παστόρ Μαλντονάντο σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα κρίνει και το πώς θα εξελιχθεί το μεταγραφικό παζάρι – σχετικά με τις λίγες ανταγωνιστικές θέσεις που έχουν μείνει ελεύθερες ενόψει του πρωταθλήματος Formula 1 του 2014.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

O οδηγός από τη Βενεζουέλα ίσως δημοσιοποιήσει και σήμερα την απόφαση του, έχοντας ως πρώτες επιλογές τη Lotus και τη Sauber. Περιζήτητος και από τις δύο πλευρές, ελέω των χρημάτων που θα φέρει στην ομάδα από τη PDVSA, τη κρατική εταιρεία πετρελαιοειδών της Βενεζουέλας.

Αν πάει στη Lotus που είναι και το πιθανότερο, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Ρομέν Γκροζάν και θα δώσει στη βρετανική ομάδα οικονομικό σωσίβιο καθώς η συμφωνία με τη Quantum είναι στον αέρα.

Advertisement
Advertisement

Την ίδια ώρα, με τους Νίκο Χούλκενμπεργκ και Σέρχιο Πέρεζ να φέρονται ως οι επιλογές της Force India για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Αν όλα τα παραπάνω εξελιχθούν με αυτό τον τρόπο, ο Άντριαν Σούτιλ αναμένεται να μεταπηδήσει από την ινδική ομάδα στη Sauber, με τον Εστεμπάν Γκουτιέρες να έχει αρκετές πιθανότητες να κρατήσει τη θέση του.

Δυσοίωνα τα πράγματα για τον Πωλ Ντι Ρέστα που ήδη εξετάζει το ενδεχόμενο να «μεταναστεύσει» στις ΗΠΑ και τα IndyCar ενώ ψάχνουμε ακόμα τον teammate του Ζουλς Μπιανκί στη Marussia αλλά και τις δύο επιλογές της Caterham που έχοντας χάσει τα χρήματα που έδινε η 10η θέση στους κατασκευαστές (τα πήρε η Marussia) μάλλον θα συμβιβαστεί με οδηγούς-χορηγούς.