Έτσι θα είναι τα μονοθέσια της F1 το 2021; | NewsAuto.gr
FORMULA 1

Έτσι θα είναι τα μονοθέσια της F1 το 2021;

Μία ματιά στο μέλλον της Formula 1 διέρρευσε στα social media στο περιθώριο του Grand Prix Σιγκαπούρης, που αποτελεί τον δέκατο-πέμπτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Εκεί πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Tech Talk» και ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο γενικός διευθυντής του σπορ, Ross Brawn. Παρότι το σεμινάριο δεν ήταν ανοιχτό για το ευρύ κοινό, δεν άργησαν να εμφανιστούν στα social media εικόνες από την παρουσίασή του.

Κι εκεί, την παράσταση κλέβει το σχέδιο ενός μονοθεσίου της Ferrari, εναρμονισμένου στις προτάσεις κανονισμών για το 2021. Εμφανώς διαφορετικό με τα σημερινά μονοθέσια, με τροχούς 18 ιντσών.

Με πιο στενή και απλή σε σχεδιασμό εμπρός αεροτομή με ψηλά κάθετα μέρη στα άκρα της, κάθετο πτερύγιο στο κάλυμμα του κινητήρα, λιγότερο περίπλοκο σχεδιασμό περιμετρικά του σασί, με λιγότερα αεροδυναμικά πτερύγια ενώ στην πίσω αεροτομή, υπάρχει προέκταση που μοιάζει με θόλο των τροχών.

Παρότι είναι άγνωστο αν αυτό το σχέδιο θα είναι όντως πολύ κοντά στην τελική μορφή των μονοθεσίων από το 2021 και μετά, το όραμα της Liberty Media σίγουρα φαντάζει ενδιαφέρον….

Log In or Create an account