Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έτοιμος για διαπραγματεύσεις με τη Mercedes o Hamilton

Ελλάδα 1:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτοιμος για διαπραγματεύσεις με τη Mercedes o Hamilton

FORMULA 1

Έτοιμος για διαπραγματεύσεις με τη Mercedes o Hamilton

FORMULA 1

Το συμβόλαιο συνεργασίας του Lewis Hamilton με τη Mercedes ολοκληρώνεται στο τέλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018. Και παρότι οι δύο πλευρές εκφράζουν αμοιβαία εκτίμηση, ακόμα δεν έχουν αρχίσει τον κύκλο διαπραγματεύσεων για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όμως για πρώτη φορά ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής έθεσε ορίζοντα σχετικά, λέγοντας πως έχουν αποφασίσει οι συζητήσεις να πραγματοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες. Άλλωστε και παλαιότερη τοποθέτηση του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, έλεγε πως πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί το κυνήγι του τίτλου και μετά θα συζητηθεί το μέλλον.

Ο Hamilton είπε: «Μιλήσαμε πριν μερικές εβδομάδες στο εργοστάσιο και συμφωνήσαμε πως θα έπρεπε να αρχίσουμε σύντομα τις συζητήσεις σχετικά. Είναι μία απλή διαδικασία για εμάς. Έχουμε κάτι σπουδαίο και απλά θα συζητήσουμε την χρονική επέκτασή του, τι διάνθηση του και να δούμε τι περισσότερο θα μπορούμε να κάνουμε η μία πλευρά για την άλλη. Είμαι σίγουρος πως τον επόμενο μήνα θα κάνουμε τη συζήτηση αυτή».

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια ο 32χρονος μίλησε για το πόσο απολαμβάνει τη συμμετοχή του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δείχνοντας πως ακόμα δεν έχει βαρεθεί.

«Απολαμβάνω την οδήγηση περισσότερο από ποτέ. Το αν θα μείνω μερικές ακόμα σεζόν, δύο ή μία, δεν το ξέρω. Ξέρω πως θα είμαι εδώ του χρόνου και πως ελπίζω και για λίγο περισσότερο από αυτό. Διανύω την καλύτερη περίοδο στη ζωή μου. Υπάρχουν σπουδαία πράγματα και πέραν της καριέρας μου στην F1, δουλεύω τώρα πάνω σε κάποια από αυτά, αλλά απολαμβάνω την οδήγηση περισσότερο από ποτέ», ξεκαθάρισε ο Βρετανός μιλώντας στο Sky Sports F1.

Hamilton-GB17-e640