Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έρχονται κι άλλες αλλαγές στη Ferrari

Ελλάδα 12:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχονται κι άλλες αλλαγές στη Ferrari

FORMULA 1

Έρχονται κι άλλες αλλαγές στη Ferrari

FORMULA 1

Μετά από έξι χρόνια «στο τιμόνι» της Scuderia Ferrari, o Stefano Domenicali παραχώρησε τη θέση του στον Marco Mattiacci. Όμως στην προσπάθεια αντεπίθεσης της ιταλικής ομάδας, φαίνεται πως αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή στον τεχνικό τομέα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Άρθρο- ανακοίνωση στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση της Ferrari, ανέφερε τα εξής: «Ο πρόεδρος Luca di Montezemolo ήταν σαφής μιλώντας στον Mattiacci και τους συνεργάτες του, αναγνωρίζοντας την ανάγκη η Gestione Sportiva να “ανεβάσει ταχύτητα”. Καθώς παρακολουθεί στενά τις καθημερινές εργασίες και είναι σε επαφή με τα μέλη της, ζήτησε άμεση αναδιοργάνωση και λείανση των εσωτερικών διαδικασιών, εξαφανίζοντας ενδιάμεσες διαδικασίες και γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, ώστε να υπάρχει ευελιξία και αποτέλεσμα στην προσπάθεια να λαμβάνονται άμεσα οι αποφάσεις. Παράλληλα, στην προσπάθεια απλοποίησης του μηχανισμού, μειώθηκε ο αριθμός των συμβούλων ώστε να επικεντρωθούμε σε κάποιους τομείς-κλειδί στην αναζήτηση καλύτερης απόδοσης από την F14 Τ».

Όλα αυτά, την ώρα που η Ferrari βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, ήδη 102 (!) πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Mercedes.

Advertisement
Advertisement