Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σε επαφές με τη Lotus ο Hulkenberg

Ελλάδα 10:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε επαφές με τη Lotus ο Hulkenberg

FORMULA 1

Σε επαφές με τη Lotus ο Hulkenberg

FORMULA 1

Σε συζητήσεις με την ομάδα της Lotus F1 βρίσκεται ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, ελπίζοντας να κάνει επιτέλους το επιθυμητό βήμα παραπάνω στη καριέρα του. Αυτές αφορούν στην επόμενη αγωνιστική σεζόν όπου είναι πιθανό να υπάρχει κενή θέση στη βρετανική ομάδα. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα Bild, η αποχώρηση του Γερμανού από τη Sauber στο τέλος της χρονιάς πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Όχι μόνο της πολύ φτωχής της απόδοσης στην πίστα αλλά και λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει καθώς φημολογείται πως υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές των δόσεων του συμβολαίου του 25χρονου.

Η Lotus λοιπόν φαντάζει εξαιρετική επιλογή και οι δύο πλευρές φέρονται να βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις αλλά ακόμα… θεωρητικές. Βλέπεται προς το παρόν, δεν έχει αδειάσει κάποια θέση οδηγού. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ο Κίμι Ράικονεν θα αποχωρήσει με προορισμό της Red Bull Racing στο τέλος της σεζόν.

Όμως ακόμα κι αν δεν το κάνει, δεν αποκλείεται να έχει αδειάσει η άλλη θέση αφού παρά την τρίτη θέση στο Νίρμπουργκρινγκ, ο Ρομέν Γκροζάν συνεχίζει να μην εντυπωσιάζει τις επιδόσεις του. Αν και σημαντικός παράγοντας είναι η χορηγία της Total την οποία εξασφαλίζει η παρουσία του.

Advertisement
Advertisement