Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

«Ενοχλεί» ο Maldonado!

Ελλάδα 4:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Ενοχλεί» ο Maldonado!

FORMULA 1

«Ενοχλεί» ο Maldonado!

FORMULA 1

Προβληματισμό γέννησε για μία ακόμα φορά με την οδήγησή του ο Pastor Maldonado. Συγκεκριμένα με το ατύχημα που προκάλεσε όταν έπεσε πάνω στον Marcus Ericsson.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Grand Prix Βραζιλίας και συγκεκριμένα στα “s” που φέρουν το όνομα του αείμνηστου Ayrton Senna! Οι αγωνοδίκες του προτελευταίου αγώνα της σεζόν (Paul Gutjhar, Silvia Bellot, Mika Salo) θεώρησαν τον οδηγό της Lotus υπαίτιο και του έδωσαν ποινή 5 δευτερολέπτων την οποία εξέτισε κατά τη διάρκεια αλλαγής ελαστικών.

Παρ’ όλα αυτά, ο αποκλεισμός του Felipe Massa από την τελική κατάταξη (διαβάστε περισσότερα εδώ) τον προβίβασε στη δέκατη θέση. Αντίθετα, το… θύμα, ο Ericsson δηλαδή, περιορίστηκε στην 16η.

Advertisement
Advertisement

Εύλογα, η επικεφαλής της Sauber, Monisha Kaltenborn, ήταν έξαλλη με τον οδηγό από τη Βενεζουέλα. Οι δηλώσεις της στο βρετανικό Autosport ήταν χαρακτηριστικές: «Ο Marcus ήταν ξεκάθαρα μπροστά του και εκείνος απλά έπεσε πάνω του! Τι να πει κανείς; Δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε τέτοιου είδους ατύχημα. Είναι πολύ, πολύ ενοχλητικό που πρωταγωνιστής είναι ξανά εκείνος».

O Maldonado προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της Kaltenborn

O Maldonado προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της Kaltenborn

Παρότι η… φήμη του προηγείται, αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φετινή ποινή του Maldonado για ατύχημα το οποίο προκάλεσε. Η άλλη ήταν στην Ουγγαρία όταν και συγκρούστηκε με τον Sergio Perez.

Θέλετε να ξέρετε πάντα πόσος καιρός πέρασε από το τελευταίο ατύχημα του Maldonado; Δεν έχετε παρά να τσεκάρετε το hasmaldonadocrashedtoday.com!