Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ένα επίσημο app για τον Schumacher!

Ελλάδα 23:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα επίσημο app για τον Schumacher!

FORMULA 1

Ένα επίσημο app για τον Schumacher!

FORMULA 1

Με αφορμή τα πεντηκοστά γενέθλια του Michael Schumacher που είναι στις 3 Ιανουαρίου του 2019, η οικογένειά του και το Keep Fighting Foundation δημιούργησαν ένα ξεχωριστό δώρο  για όλους τους θαυμαστές του: την επίσημη εφαρμογή Michael Schumacher.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Την ώρα που θα ανοίγει στο Μουσείο της Ferrari στο Μαρανέλο τις πύλες της η έκθεση για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή (διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ), θα μπορούν όλοι να «ξεφυλλίσουν» το ψηφιακό άλμπουμ αναμνήσεων από την καριέρα του.

Ένα ταξίδι στο χρόνο, που δίνει νέα διάσταση στην ήδη δημοφιλή έκθεση της προσωπικής συλλογής του Michael Schumacher που υπάρχει στην Κολωνία. Ένα ψηφιακό μουσείο που υμνεί την καριέρα του πιο επιτυχημένου οδηγού στην ιστορία του σπορ.

Advertisement
Advertisement

Θα περιλαμβάνει πλούσιο περιεχόμενο, 3D εικόνες, ήχους από κινητήρες, αναλυτικά σταστικά και ρεκόρ, την τελευταία συνέντευξη του σπουδαίου Schumi πριν τον τραυματισμό του στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 αλλά και δύο ψηφιακές ξεναγήσεις: στην προαναφερθείσα έκθεση στο Motorworld αλλά και την ιστορική πίστα καρτ Erftlandring στο Κέρπεν, όπου ο Michael ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα του.

schumacher-app-a640tall

H επίσημη εφαρμογή Michael Schumacher θα είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android, από τις 3 Ιανουαρίου.