Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έκθεση για τον Schumacher στο Μουσείο της Ferrari!

Ελλάδα 8:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκθεση για τον Schumacher στο Μουσείο της Ferrari!

FORMULA 1

Έκθεση για τον Schumacher στο Μουσείο της Ferrari!

FORMULA 1

Φόρο τιμής στον σπουδαίο Michael Schumacher θα αποδώσει η Ferrari, που με αφορμή τα πεντηκοστά του γενέθλια, θα έχει μία έκθεση αφιερωμένη σε εκείνον στο μουσείο του Μαρανέλο!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Κανένας άλλος οδηγός δεν έχει ταυτιστεί τόσο με το « Cavallino Rampante», κανένας άλλος δεν έχει σημειώσει ανάλογες επιτυχίες. Ο Schumacher οδήγησε την ιταλική ομάδα ξανά στην κορυφή της Formula 1 και την περίοδο 1996-2006 που οδηγούσε για λογαριασμό της, πανηγύρισε πέντε συνεχόμενους τίτλους οδηγών και έξι κατασκευαστών.

Κανένας δεν ξεχνάει τον Γερμανό τώρα που δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής, προσπαθώντας να ανακάμψει από το σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι όταν έπεσε και χτύπησε σε βράχο κάνοντας σκι στο τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις, στις 29 Φεβρουαρίου του 2013.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, αρχής γενομένης από τις 3 Ιανουαρίου 2019 όταν και ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 θα κλείσει τα 50, στο Ferrari Museum θα ανοίξει τις πύλες της αυτή η πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση.

schumi-2019-ferrarimuseum-exhibition-poster640tall

Οι τοίχοι θα είναι διακοσμημένοι από εικόνες που θα επαναφέρουν στη μνήμη τις απίστευτες επιτυχίες που γνώρισαν οι δύο πλευρές και που επί σειρά ετών έκαναν τους απανταχού tifosi να δακρύζουν από χαρά.

Advertisement

Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το #KeepFighting, τη μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία της οικογένειας Schumacher που δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει το κοινό, όσους δίνουν το δικό τους αγώνα ανεξαρτήτως λόγου και αιτίας, να συνεχίσουν να μάχονται. Όπως πάντα έκανε κι ακόμα κάνει ο Schumi.

schumi-exhibition-i640

Advertisement

Θυμίζουμε πως πριν από δυόμιση χρόνια άνοιξε τις πύλες μία άλλη έκθεση, στην πόλη Μάρμπουργκ της Γερμανίας, στην οποία μπορεί κανείς να δει εκτός από εικόνες, παλιά μονοθέσια, αγωνιστικές στολές κι άλλα αντικείμενα από την καριέρα του Schumi (δείτε περισσότερα πατώντας εδώ).

schumi-exhibition-g640

Όλα αυτά ενώ σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τον τραυματισμό του κορυφαίου οδηγού όλων εποχών. Μία θλιβερή επέτειος που συνήθως συνοδεύεται από αβάσιμα δημοσιεύματα στα οποία έχουμε ξεκάθαρη απάντηση.

Advertisement

schumi-exhibition-t640tall