Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έκλεψαν τα τρόπαια της Red Bull Racing

Ελλάδα 9:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έκλεψαν τα τρόπαια της Red Bull Racing

FORMULA 1

Έκλεψαν τα τρόπαια της Red Bull Racing

FORMULA 1

Σκηνές κινηματογραφικής παραγωγής του Χόλιγουντ εξελίχθηκαν στο συνήθως ήσυχο Μίλτον-Κινς της Αγγλίας. Άγνωστοι εισέβαλαν στο εργοστάσιο της Red Bull Racing και έκλεψαν 64 τρόπαια της ομάδας από τις επιτυχίες της στα Grand Prix της Formula 1!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/12) έξι ληστές εισέβαλλαν με εντυπωσιακό τρόπο στην έδρα της αυστριακής ομάδας, χρησιμοποιώντας ένα ασημί 4×4 για να «γκρεμίσουν» τη είσοδο! Στη συνέχεια, φόρτωσαν τα τρόπαια από νίκες, παρουσίες στο βάθρο αλλά και τους τίτλους των «ταύρων» στο συγκεκριμένο όχημα αλλά και μία μαύρη Mercedes Estate και εξαφανίστηκαν!

Αμφότερα τα οχήματα, είχαν ξένες πινακίδες ενώ μέχρι τώρα η αστυνομία του Thames Valley δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στα ίχνη των δραστών! Επιβεβαιώθηκε πως το νυχτερινό προσωπικό στις εγκαταστάσεις, δεν τραυματίστηκε.

Advertisement
Advertisement

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Red Bull Racing αναφέρει: «Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτή τη διάρρηξη στο εργοστάσιο μας, κατά την οποία εκλάπησαν περισσότερα από 60 τρόπαια που χρειάστηκαν χρόνια και σκληρή δουλειά για να κατακτήσουμε. Η διάρρηξη προκάλεσε σοβαρές ζημιές και οι διαρρήκτες όχι μόνο πήραν πράγματα που δεν τους ανήκαν αλλά πράγματα που αντιπροσώπευαν τις προσπάθειες μίας μεγάλης ομάδας ανθρώπων που ίδρωσαν για να κατακτηθούν. Πέραν της άγριας φύσης του συμβάντος, αυτό που είναι περίεργο είναι το γιατί να θέλει κάποιος να πάρει αυτά τα τρόπαια. Η αξία τους για την ομάδα μας προφανώς είναι ανεκτίμητη, λόγω των προσπαθειών για να κατακτηθεί κάθε ένα από αυτά. Όμως η εμπορική τους αξία είναι μικρή. Τα οφέλη κτήσης τους για κάποιον εκτός ομάδας είναι λίγα ενώ πολλά από αυτά ήταν ρέπλικες. Οι πράξεις αυτών των ανθρώπων έχουν ως αποτέλεσμα τον περιορισμό της πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας στο μέλλον, πράγμα άδικο για τους εκατοντάδες φίλους του σπορ που ταξιδεύουν κάθε χρόνο για να επισκεφτούν το εργοστάσιό μας για να δουν τα τρόπαια και τα μονοθέσιά μας».

Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές στην έδρα της Red Bull Racing, με την τελευταία μας επίσκεψη του NewsAuto εκεί να είναι πέρυσι. Σας παραθέτουμε μερικές δικές μας φωτογραφίες, από τα τρόπαια που εκλάπησαν.

Advertisement