Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Εγένετο Williams – Martini!

Ελλάδα 8:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εγένετο Williams – Martini!

FORMULA 1

Εγένετο Williams – Martini!

FORMULA 1

H βρετανική ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από τα νέα χρώματα που θα φέρει η FW36. Η Williams που στις φετινές χειμερινές δοκιμές εξέλιξης έδειξε πολύ θετικά σημάδια επαναφέρει μ’ αυτή τη συνεργασία ένα θρυλικό όνομα στη F1.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Μιλώντας γι’ αυτή τη συνεργασία που κυοφορούνταν και πλέον οριστικοποιήθηκε η επικεφαλής της ομάδας και κόρη του ιδρυτή Frank Williams, Claire τόνισε: «Είναι φανταστικά νέα όχι μόνο για τη Williams που βρήκε βασικό χορηγό μια φίρμα όπως το Martini αλλά και για τη F1, συνολικά που θα έχει μια τέτοια συνεργασία. Γι’ αυτούς ήταν σημαντικό ότι η ομάδα μας είναι οικογενειακή όπως και η εταιρεία τους. Επίσης η ιστορία αυτής της ομάδας έπαιξε ρόλο. Υπήρχαν και άλλες ομάδες που θα μπορούσαν να προσφέρουν εξίσου πολλά στο Martini χαίρομαι ιδιαίτερα που αναδειχθήκαμε νικητές σ’ αυτό τον ανταγωνισμό. Κάποιες συμφωνίες χρειάζονται χρόνο για να ολοκληρωθούν και κάποιες άλλες κλείνουν μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορώ να σας αποκαλύψω ότι οι συζητήσεις άρχισαν από πέρυσι. Ήθελαν και οι δυο πλευρές να συμβεί αυτή η συνεργασία».

Advertisement
Advertisement

Αναφερόμενος από την πλευρά της Bacardi στη νέα συμφωνία ο Andy Gibson, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ και πρόεδρος της Bacardi Global Brands τόνισε: «Η απόφαση συνεργασίας με τη Williams ήταν απόλυτα φυσική και μας δίνει τη δυνατότητα να απευθυνθούμε στους καταναλωτές μέσα από κάτι που τους παθιάζει πολύ τη Formula 1».

Στο παρελθόν το Martini είχε σημαντική παρουσία στη Brabham του Bernie Ecclestone στη δεκαετία του ’70. Ο Mario Andretti πήρε το πρωτάθλημα το 1978 με τα χρώματα του Martini για λογαριασμό της Lotus.