Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ecclestone: «Θα εγκατέλειπα τη σεζόν του 2020»

Ελλάδα 18:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ecclestone: «Θα εγκατέλειπα τη σεζόν του 2020»

FORMULA 1

Ecclestone: «Θα εγκατέλειπα τη σεζόν του 2020»

FORMULA 1

Τη δική του διάσταση στην άνιση μάχη που δίνει η Formula 1 με την παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού έδωσε ο Bernie Ecclestone.

Advertisement
Advertisement

Ενώ οι διάδοχοί του έχουν έως τώρα να αντιμετωπίσουν εννέα αναβολές/ακυρώσεις αγώνων, αριθμός που όλα δείχνουν πως θα αυξηθεί, ο πρώην κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκαθάρισε πως εκείνος θα είχε ήδη αποδεχθεί στη σκληρή πραγματικότητα.

Ποια είναι αυτή; Πως θα πρέπει να ξεγραφτεί η φετινή σεζόν. Τουλάχιστον βάσει όσων ο δαιμόνιος Βρετανός είπε στο πλαίσιο συνέντευξής του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο του Reuters.

«Τι θα έκανα σήμερα; Θα αναγκαζόμουν να πω ότι δεν θα συζητούσαμε να κάνουμε αγώνες φέτος. Αυτό είναι το μοναδικό που μπορεί να γίνει για την ασφάλεια όλων αλλά και για να μη προσπαθούν να οργανωθούν πράγματα που δεν θα μπορούν να λάβουν χώρα. Εδώ το έκαναν για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι δυσάρεστο αλλά έτσι έχουν τα πράγματα», είπε ο 89χρονος που πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε πως θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Advertisement
Advertisement

Την ώρα που η Liberty Media προσπαθεί να σώσει τη σεζόν, εξετάζοντας αγώνες κεκλεισμένων των θυρών αλλά και την επέκταση της στο… 2021 στοχεύοντας σε πρόγραμμα 15-18 αγώνων, ο Ecclestone έχει τις αμφιβολίες του.

«Θα εκπλαγώ αν καταφέρουν κάτι τέτοιο. Μακάρι να τα καταφέρουν. Το εύχομαι, αλήθεια! Αλλά θα είναι πρόβλημα να ορίσουν ημερομηνίες που θα βολεύουν και τους promoters κάθε αγώνα», είπε ο Bernie.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Στα τέλη Απριλίου η απόφαση για το GP Μ. Βρετανίας
Αναβλήθηκε και το Grand Prix του Καναδά
Εξετάζει GP Πορτογαλίας ως αντίδοτο στον Covid-19 η F1;