Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δύο θετικά κρούσματα Covid-19 στην Renault F1

Ελλάδα 15:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο θετικά κρούσματα Covid-19 στην Renault F1

FORMULA 1

Δύο θετικά κρούσματα Covid-19 στην Renault F1

FORMULA 1

Η παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού Covid-19 συνεχίζει να επηρεάζει το μαγικό κόσμο της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί σε αγωνιστικό επίπεδο, το σόου να έχει συνεχιστεί κανονικά απ’ όταν έγινε τελικά η εκκίνηση της σεζόν, όμως σποραδικά υπάρχουν κρούσματα. Τα τελευταία αφορούσαν την ομάδα της Renault και συζητήθηκαν πολύ στο περιθώριο των δοκιμών που έκανε ο Fernando Alonso.

Είχαμε δύο θετικές περιπτώσεις, στην ομάδα δοκιμών που είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία, για την ημέρα κινηματογράφησης στην οποία ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε μία πρώτη γεύση από την R.S.20.

alonso-filming-day-131020-barca-c1000x600

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το RaceFans, οι δύο εργαζόμενοι στη Γαλλική ομάδα, μαζί με άλλους τέσσερις συναδέλφους τους που είχαν συμπτώματα αλλά τελικά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν βγήκε αρνητικό, είχαν απομονωθεί από την προηγούμενη ημέρα.

Δεν ήρθαν σε επαφή με κάποια από τα senior στελέχη της ομάδας που ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Νίρμπουργκρινγκ ενώ δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως η Renault δεν έχει συμμορφωθεί με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα της FIA σχετικά με τον Covid-19.

Όλα αυτά ενώ η Formula 1 κάνε διάλειμμα το προσεχές Σαββατοκύριακο, με επόμενο σταθμό στον μαραθώνιο των 17 αγώνων, το Grand Prix της Πορτογαλίας που θα διεξαχθεί στην πίστα του Πορτιμάο.

Advertisement

alonso-filming-day-131020-barca-a1000x600

Διαβάστε επίσης:
Hamilton – Schumacher: Ισοπαλία (vids)

Advertisement

H Renault κυνηγούσε από πέρυσι την επιστροφή του Alonso!

Τελικά χωρίς θεατές το Grand Prix Τουρκίας