Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν ταιριάζει η Γαλλία στη Ferrari

Ελλάδα 18:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν ταιριάζει η Γαλλία στη Ferrari

FORMULA 1

Δεν ταιριάζει η Γαλλία στη Ferrari

FORMULA 1

Μπορεί μετά την εμφάνιση της Scuderia Ferrari στον Καναδά να αναπτερώθηκε το ηθικό των tifosi, ωστόσο μάλλον δεν πρέπει να περιμένουν κάτι ανάλογο στη Γαλλία.

Advertisement
Advertisement

Αυτό τόνισε και ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Mattia Binotto, στην προεπισκόπηση του όγδοου αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Αιτία, είναι τα χαρακτηριστικά της πίστας του Πολ Ρικάρ που σε αντίθεση με εκείνη του Μοντρεάλ, δεν ταιριάζουν στις αρετές της SF90.

«Μετά τον Καναδά θέλουμε σίγουρα να τεθούμε ξανά αντιμέτωποι με τους αντιπάλους μας. Και στη Γαλλία θα έχουμε κάποιες μικρές αναβαθμίσει, στοιχεία που αποτελούν χρήσιμο βήμα προς την κατεύθυνση που θέλουμε να πάρουμε σχετικά με την εξέλιξη του μονοθεσίου μας. Αυτές οι αναβαθμίσεις δεν θα αποτελέσουν λύση στα προβλήματά μας αλλά όσα μπορούμε να αξιολογήσουμε από τη χρήση τους, θα είναι σημαντικά στην επιλογή των επόμενων βημάτων μας. Το Πολ Ρικάρ αποδείχθηκε δύσκολη σιρκουί για εμάς πέρυσι και ξέρουμε πως αυτού του είδους οι πίστες δεν ταιριάζουν στο ‘πακέτο’ μας. Ωστόσο τίποτα δεν είναι απίθανο και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», είπε ο Binotto.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά ενώ η Ferrari τραβάει στα άκρα το θέμα της ποινής που στέρησε από τον Sebastian Vettel τη νίκη στο Grand Prix του Καναδά. Αποτέλεσμα που την έχει φέρει 123 πόντους πίσω από τη Mercedes στη βαθμολογία των κατασκευαστών.