FORMULA 1

Δεν λέει όχι στη Ferrari o Ricciardo

Ελλάδα 16:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν λέει όχι στη Ferrari o Ricciardo

FORMULA 1

Δεν λέει όχι στη Ferrari o Ricciardo

FORMULA 1

Πέρυσι ο Sebastian Vettel «σόκαρε» τη Red Bull Racing επιλέγοντας να την αφήσει για χάρη της Ferrari. Δεν αποκλείεται η ιστορία να επαναληφθεί!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ενώ οι φήμες σχετικά με το μέλλον του Kimi Raikkonen (μακριά από τη Ferrari) δίνουν και παίρνουν, η λίστα πιθανών αντικαταστατών του περιλαμβάνει τρία «καυτά» ονόματα, νέων και ταλαντούχων οδηγών που θα ήθελε κάθε ομάδα στη σύνθεσή της.

Κι ενώ τα ονόματα των Valtteri Bottas και Nico Hulkenberg ήταν λίγο-πολύ γνωστά, δίπλα τους βρίσκεται πλέον και αυτό του Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός πέρυσι εντυπωσίασε όταν προήχθη από τη Scuderia Toro Rosso στη Red Bull Racing, όντας ο μοναδικός νικητής χωρίς μονοθέσιο της Mercedes και μάλιστα εις τριπλούν!

Advertisement
Advertisement

Τώρα, προέκυψαν σενάρια που τον έντυσαν στα κόκκινα, τα οποία όμως, δεν διέψευσε! Παρότι δεσμεύεται με τρία ακόμα χρόνια συμβολαίου με τους «ταύρους», ο 26χρονος (έχει γενέθλια σήμερα) Αυστραλός, έκανε δηλώσεις πολλαπλών ερμηνειών.

«Αυτό που με νοιάζει, περισσότερο από τα συμβόλαια ή οτιδήποτε άλλο, είναι το να κερδίζω. Φέτος είμαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχω τη δυνατότητα να κερδίσω. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος ενός οδηγού, ειδικά στο στάδιο που βρίσκομαι στην καριέρα μου, όντας νέος και διψασμένος για επιτυχίες. Έχω ακόμα πολλά να δώσω. Προφανώς υπάρχουν συμβόλαια και δεν είναι τόσο απλό το να πω “ναι, θα πάω στη Ferrari”. Με τα τωρινά δεδομένα, δεν μπορώ να φύγω. Είναι πάντως θετικό να αναγνωρίζεται η αξία σου από μία ομάδα, θα το λάβω ως κοπλιμέντο και θα δούμε τι θα γίνει», είπε ο Ricciardo σε δηλώσεις που φιλοξενούνται στο motorsport.com.

ricciardo-can15-act-a640

Advertisement

Ωστόσο, κάθε νόμισμα λένε πως έχει πάντα δύο όψεις…

«Όμως νιώθω πως η Red Bull μπορεί να αλλάξει τα πράγματα την επόμενη σεζόν και να επιστρέψει στη μάχη της κορυφής. Έχουμε ικανούς ανθρώπους στην ομάδα μας», σχολίασε ο Ricciardo.

Advertisement